• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Vasili Lights

De Vasili lampen zijn zo ontworpen dat elke lamp een architectonisch wonder is. Zo bestaat elke vorm uit rechte lijnen, vierkanten en veelhoeken. Hierdoor is de lamp een stijlvol item voor in de kinderkamer.
Geslacht
Kleuren

Vasili Lights

Over Vasili Lights

Vasili Lights is een merk, welke is ontstaan in 2015 en bedacht door Vasili Popov en Lidiya Koloyarskay. De ontwerpstudio zit gevestigd in Amsterdam.

De lampen zijn op zeedieren gebaseerd, welke je terug kan vinden in de vormen. 

Vasili Lights beschikt over lampen die in zijn geheel wordt aangeleverd, en over lampen die je zelf in elkaar moet zetten en bestaan uit papier. Deze worden geleverd met handige sjablonen en instructies, zodat je deze in een mum van tijd kunt maken.

De lampen zijn zo ontworpen dat elke lamp een architectonisch wonder is. Zo bestaat elke vorm uit rechte lijnen, vierkanten en veelhoeken. Hierdoor is de lamp een stijlvol item voor in de kinderkamer.

De sjablonen

De sjablonen zijn ontworpen en gemaakt in Amsterdam. Deze worden over de hele wereld verzonden in een envelop. Het stevige papier, de kleinschalige productie en het platte ontwerp van de Vasili Lights maken de lampenkappen tot een duurzame keuze, zodat echte zeedieren een beetje veiliger zijn tegen plastic afval.

 

Op dit moment ben je producten aan het kopen voor '' Sluiten