• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

BADSPEELGOED

Ben je op zoek naar stijlvol, uniek badspeelgoed van mooi materiaal, dan ben je bij ons aan het juiste adres.
Geslacht
Kleuren
Leeftijd
€14,95 €11,95
€14,95 €11,95
-20%
Quut Quutopia Whale badpuzzel
€14,95 €11,95
€19,95 €11,95
€19,95 €11,95
€23,50
€33,00 €25,00

BADSPEELGOED

Bij Mevrouw Aardbei zijn de leukste badspeelgoed en spullen voor in bad te koop! Van speelgoed voor op het strand, in bad of allebei! Denk bijvoorbeeld aan de leukste Oli & Carol badspeeltjes die ook buiten het spetteren te gebruiken zijn als bijtspeelgoed. Hier zijn veer verschillende soorten en vormen van beschikbaar, zoals de groente en fruit badspeelgoed. Of de origami series met bootjes en H2Origami diertjes. Ook zijn er bijt en badarmbandjes van Oli & Carol te koop, ze zien er niet alleen leuk en opvallend uit maar zijn ook nog eens super hip en handig! De Wee Gallery badboekjes zijn super leuk om mee te spelen in het water en je kunt daarmee ook het boekje inkleuren!

In de zee

Als je op vakantie gaat naar een warme plek of je blijft gewoon in Nederland naar het strand is het altijd leuk om met je kleine te gaan zwemmen. Veiligheid is hierbij belangrijk, daarom biedt Mevrouw Aardbei de leukste zwembanden en zwembandjes aan online! Hierbij kan alles ook matchen zoals de Mevrouw Aardbei zwemband ananas met de Mevrouw Aardbei zwembandjes in ananas. Een andere set is daarbij de Mevrouw aardbei zwemband krab met de Mevrouw Aardbei zwembandjes in krab. Er zijn ook andere dieren zwembanden zoals een witte zwaan zwemband, een flamingo zwemband en een eenhoorn zwemband!

Op het strand

Naast veel zwemmen in de zee is op het strand spelen heerlijk voor elk klein kindje. Daarom is er een ruim aanbod aan baddspeelgoed van het merk Quut. Bijvoorbeeld een scoppi schep of een triplet. Deze dingen zien er leuk en interessant uit en helpen met het spelen in het zand en water van de zee te halen.  Ook zijn er vormpjes om het zand te vormen met de Quut Sunnylove. De gaafste en mooiste badspeelgoed vind je bij Mevrouw Aardbei!

Op dit moment ben je producten aan het kopen voor '' Sluiten