• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

BOUWEN EN STAPELEN

Bij Mevrouw Aardbei hebben we tapelbekers, regenbogen, stapeltorens, vormenstoven en activiteitenkubussen met kralenframes, houten en foam blokken in verschillende varianten, kleuren en formaten en nog meer.
Geslacht
Kleuren
Leeftijd
€12,50
€76,95 €63,50

BOUWEN EN STAPELEN

Stapelblokken is één van het meest gevarieerde speelgoed ter wereld

Met blokken kun je bouwen en stapelen. Maar er kan zoveel meer! Puzzelen, sorteren, rekenen, omgooien enz. Bij Mevrouw Aardbei hebben we houten en foam blokken in verschillende varianten, kleuren en formaten. Op deze manier leren kinderen alle belangrijke basisvaardigheden en stimuleren ze onbewust hun fijne motoriek.

Naast houten blokken hebben we stapelbekers, regenbogen, stapeltorens, vormenstoven en activiteitenkubussen met kralenframes en meer. Zet de juiste vormen op elkaar en zie de toren stijgen met het stapelspeelgoed van Mevouw Aardbei! Het leukste komt daarna: geef een zetje en alle vormen van de toren vallen over de grond om daarna weer opnieuw opgebouwd te worden.

 

Spelenderwijs leren stapelen

Natuurlijk is het belangrijkste bij speelgoed dat jouw kindje zich vermaakt. Maar speelgoed is ook bedoeld om je kindje vanalles te leren. Van kleuren en formaten sorteren tot torens bouwen en tellen. 

Blokken voor jonge en iets oudere kids

Houten blokken zijn een echte aanrader als je op zoek bent naar speelgoed dat meegroeit met jouw kind. Voor de kleine peuters en kleuters zijn stapelblokken leuk om door elkaar te gooien of een eerste stapelconstructie te bouwen. Hoe groter ze worden, hoe groter ook de uitdagingen moeten zijn: houten figuren sorteren, huisjes bouwen, een racebaan in elkaar zetten. Dat kan allemaal met mooie blokken en figuren. We hebben houten blokken van Grimms en van Little Dutch in het assortiment. 

Houten activiteiten kubussen

We hebben prachtige activiteiten kubussen om te leren en te spelen met aan ieder vlak een andere activiteit.
Met een activiteitenkubus verveel je je niet, aan elke kant is steeds weer wat nieuws te ontdekken.
Iedere activiteit helpt bij het ontwikkelen van de motoriek, de kleurherkenning, de vormherkenning en de hand-oog coördinatie. 


Stapeltorens

Baby’s vinden stapeltorens geweldig leuk om mee te spelen en er zijn veel soorten en materialen. Ook ontwikkelt een kind verschillende vaardigheden tijdens het spelen met een stapeltoren. We hebben houten stapeltorens en stapeltorens van kunststof. De stapeltorens van Mushie zijn opgebouwd uit bekertjes in verschillende kleuren met leuke vormpjes die je ook in bad of in de zandbak kunt gebruiken. De houten stapeltorens van Grimm's hebben we in verschillende kleuren en groottes. Heb je de tuimeltoren van Grimm's al gezien? 

Houten regenbogen

De houten regenbogen van Grimms kun je op allerlei manieren opstapelen. We hebben veel verschillende kleurcombinaties en groottes.  De regenboogtoren is omkeerbaar waardoor allerlei andere torens mogelijk zijn. Dan kan de toren wel 55 cm hoog worden. Daarbij gaat het om het vinden van een nieuw evenwicht door de bewegelijkheid  van de bogen. Maar er kan ook kan een tunnel van gebouwd worden of een huisje voor dwergen. Deze regenboog zal altijd een onderdeel  zijn van fantasierijk bouwen en spelen. De bogen zijn van lindehout gemaakt, gekleurd met non-toxic beits op waterbasis. Hierdoor blijft de structuur van het hout voelbaar, blijft het 'ademen' en voelt het prettig en zacht aan. Hier en daar kunnen er noesten zichtbaar zijn.


Vormenstoven

Een houten vormenstoof bestaat uit losse blokjes in verschillende vormen en kleuren. De taak aan jouw kind is om deze in de juiste gaten te stoppen. Als de vorm past belandt hij onder in de bak. Het is een leerzame bezigheid voor kinderen die in het begin een beetje oefening zal vergen. Stimuleer de fijne motoriek van je kleintje met de houten vormenstoven.

 

Kralenframes

Een kralenframe is ontworpen om het kind te stimuleren in hun ontwikkeling en vaardigheden. Door de kralen over de spiralen te schuiven, trainen de kinderen hun de fijne motoriek. De ontwikkeling tijdens het spelen omvat: kleuren, vormen, aantallen, fantasie, bewegingen, zintuiglijke ontwikkeling.

 

Shop speelgoed om te Bouwen en stapelen bij Mevrouwaardbei.nl!

Op dit moment ben je producten aan het kopen voor '' Sluiten