• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

BUITENSPEELGOED

Houdt jouw kindje ook zo van buitenspelen? Voetballen, stoepkrijten, touwspringen of een stukje steppen allemaal super leuke buitenactiviteiten. Je kindje kan ze alleen doen of samen met vriendjes. Voor iedereen is er iets leuks.
Geslacht
Kleuren
Leeftijd
Maat
-14%
Ratatam glitter bal roze
Ratatam glitter bal roze
€28,00 €24,00
€26,00
€7,00
€7,00
€28,00 €23,00
€28,00 €23,00
€17,45 €9,95
€33,50 €19,95
€26,95 €18,50

BUITENSPEELGOED

Houdt jouw kindje ook zo van buitenspelen? Voetballen, stoepkrijten, touwspringen of een stukje steppen allemaal super leuke buitenactiviteiten voor kinderen om te doen. Je kindje kan ze alleen doen of samen met vriendjes en vriendinnetjes. Voor iedereen is er iets leuks.

Waarom buitenspelen?

Buitenspelen is super goed voor je kindje. Door het zonlicht wordt er namelijk meer vitamine D aangemaakt. Extra vitamine D is vooral voor kinderen tot vier jaar belangrijk voor hun weerstand. Extra vitamine D zorgt ook voor sterkere botten en een gezond gebit. Tijdens het buitenspelen leren kinderen creatief zijn en ontwikkelen ze hun fantasie. Je kindje kan door middel van het buitenspelen al zijn enegrie kwijt. Door de ervaringen die je kind opdoet tijdens het buitenspelen wordt je kindje zelfstandiger, sociaal vaardiger en ook zal het ervoor zorgen dat je kindje meer zelfvertrouwen heeft. Al het spelen zorgt er voor dat je kind verschillende motorische vaardigheden ontwikkelt. Je kindje leert zo beter bewegen en zal minder vaak vallen.

Soorten buitenspeelgoed

Er zijn veel soorten buitenspeelgoed, bijvoorbeeld een step. Een step helpt je kindje bij het ontwikkelen van evenwicht. Ook kan je kindje stoepkrijgt geven. Tijdens het stoepkrijten is je kind buiten en kan hij of zij zijn creativiteit kwijt. Voor in de zomer is een zwembadje leuk, want wat is er nou leuker dan met water spelen? Liewood biedt zwembadje in twee maten en veel verschillende patronen. Voetballen is ook nog een leuke buitenactiviteit voor je kindje. Ze kunnen bijvoorbeeld met vriendjes en vriendinnetjes samen voetballen. Zo ervaren ze niet alleen heel veel plezier maar het is ook nog heel goed voor de ontwikkeling. Buitenspeelgoed zorgt er dus niet alleen voor dat je kidnje een hele hoop plezier heeft, maar ook helpt het enorm bij de ontwikkeling van je kindje.

Op dit moment ben je producten aan het kopen voor '' Sluiten