• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

HOUTEN SPEELGOED

Houten speelgoed; duurzaam, eenvoudiger van opzet en zet de deur open voor grenzeloze fantasie en stimuleert de creativiteit. Bij Mevrouw Aardbei bieden we verschillende merken.
Geslacht
Kleuren
Leeftijd
Sold out
Ooh Noo poppenwagen hout
€108,00
-7%
Ooh Noo speelgoedkist op wielen
€124,00 €115,00
€19,95

HOUTEN SPEELGOED

Houten speelgoed is niet alleen duurzaam, er zitten nog veel meer voordelen aan verbonden. Met een goed stuk speelgoed geef je een boom een tweede leven. Houten speelgoed is onverslijtbaar en gaat generaties mee. Het is eenvoudiger van opzet, zet de deur open voor grenzeloze fantasie en stimuleert de creativiteit.

Daarnaast is houten speelgoed ook een stuk beter voor je kindje. We weten allemaal hoe graag kinderen iets in hun mond stoppen. Plastic speelgoed bevat vaak schadelijke stoffen of kleine onderdelen. Houten speelgoed bevat geen kunststoffen of andere giftige stoffen. Ze zijn gemaakt van natuurlijke materialen, bevatten vaak geen kleine onderdelen en zijn daarom veel veiliger.

Duurzaam 

Houten speelgoed is duurzaam. Dit betekent dat het niet alleen goed is voor het milieu, maar ook voor jouw portemonnee. Het is stevig en gaat daardoor generaties lang mee. 

 

Ruime keuze

Wij hebben verschillende mega toffe merken die houten speelgoed verkopen in ons assortiment, waaraan we je even snel willen voorstellen. 

De bekende houten regenboogjes worden gemaakt door het Duitse merk Grimm’s Toys. Je vindt ze terug in verschillende maten en kleuren. Zo is er de klassieke regenboog, een set in zwart-wit en een pastelkleurige set.

Een samenwerking tussen het Japanse merk Kukkia en ontwerper Kaz Shiomi. Kiko+ zet speelgoed dat we voornamelijk juist kennen in de plastic variant, terug om naar een houten speelgoed. Zo verkoopt Mevrouw Aardbei houten autootjes, de camera’s, de Wakka en nog veel meer. 

De simpele en mooie producten van Plan Toys zijn minimalistisch en abstract. Het houten speelgoed is perfect om de motoriek van je kindje te verbeteren. De verschillende stijlen auto’s en rammelaars komen zeker goed van pas en gaan nog jaren mee.

De Wobbel stimuleert in het spel en gebruik de balans en de kracht. De Wobbel is vervaardigd uit zorgvuldig gestapelde en geperste lagen beukenhout en kent een unieke kromming. 

Het merk Ooh Noo heeft prachtige poppenwagens, blokken en meer prachtige minimalistisch houten speelgoed.

Kids Concept uit Zweden heeft houten speelgoed in de vorm van muziekinstrumenten en ander mooi houten speelgoed.

Genoeg keuzes dus... Generaties lang speelplezier, kom maar op! Houten speelgoed is méér dan leuk!

Op dit moment ben je producten aan het kopen voor '' Sluiten