• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

KINDERFIETSEN

Iedereen heeft leren fietsen vanaf een jonge leeftijd, daarom biedt Mevrouw Aardbei de beste kinderfietsen! Kies bijvoorbeeld voor een prachtige Banwood kinderfiets, verkrijgbaar in verschillende kleuren.
Geslacht
Kleuren
Leeftijd
Sold out
Trybike fietsmandje
€18,95
Sold out
Ezyroller khaki groen
€94,95
-3%
Trybike steel cream driewieler
€144,95 €139,95
€159,95 €135,00
€159,95 €135,00
€66,95 €55,00
€66,95 €55,00

KINDERFIETSEN

Iedereen is er wel mee opgegroeit en heeft leren fietsen vanaf een jonge leeftijd, daarom biedt Mevrouw Aardbei de beste kinderfietsen! Kies bijvoorbeeld voor een prachtige Banwood kinderfiets, verkrijgbaar in verschillende kleuren zoals stoere en hippe kleuren groen en navy. Of lievere kleuren zoals vanilla, wit of roze. Als twee wielen op de kinderfiets iets te weinig is voor uw kleine is er natuurlijk de wishbone bike met drie wielen te koop! Andere driewielers zijn van Foxrider die ook allemaal in hippe trendy kleuren komen zoals zwart, wit, geel en roze.

Vallen en opstaan

 

Bij leren fietsen komt ook altijd nog gevaar bij kijken, zoals het vallen of ergens tegen aan rijden. Mevrouw Aardbei wilt net zo graag dat elke kleine veilig kan fietsen en verkoopt daarom ook helmpjes in de matchende kleuren van de banwood kinderfiets. Mix en match of neem twee in dezelfde kleur. De klassieke fietshelm is dus niet alleen veilig maar ook super hip en biedt je kind de maximale berscherming en veiligheid tijdens hun rit.

Accessoires


Als je kiest voor een Banwood kinderfiets heb je al een fietsmandje maar als je die niet hebt heeft Mevrouw Aardbei verschillende te bieden! Neem een natural color en match met je moeder door allebei er een te halen, of kies voor een lief roze fietsmandje. Als je een wishbone bike hebt kun je die natuurlijk ook versieren met het grote assortiment dat bechikbaar is. Zoals een wishbone zadelhoes, of een wishbone handvat waarmee je je fiets helemaal eigen maakt. Ook zijn er naamplaatjes beschikbaar waarbij je je eigen naam op je fiets kan zetten en aan iedereen kan laten zien! Iemand inhalen in stijl kan ook, met de te gekke panda wishbone bel.

Dus versier je fiets, neem je knuffel of pop mee in de fietsmand, helm op en ga op avontuur! De beste kinderfietsen koop je bij Mevrouw Aardbei!

Op dit moment ben je producten aan het kopen voor '' Sluiten