• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

KRAAMCADEAUS

Kraamcadeaus, leuk om te geven en te krijgen! Ben je op zoek naar een kraamcadeautje, denk dan meteen aan Mevrouw Aardbei. Misschien ken je onze webshop al; dan weet je wat je kunt verwachten. Cadeaus die net even wat anders zijn en opvallen.
Geslacht
Kleuren
Leeftijd
Maat
€18,95
Sold out
Ooh Noo poppenwagen hout
€108,00

KRAAMCADEAUS

Mevrouw Aardbei en kraamcadeaus


Ben je op zoek naar kraamcadeaus? Dan ben je bij ons aan het goede adres! Misschien ken je onze webshop al; dan weet je wat je kunt verwachten. Cadeaus die net even wat anders zijn, opvallen en gratis ingepakt worden door ons. Maar misschien is de zoektocht naar een mooi en geschikt kraamcadeautje de aanleiding om met ons kennis te maken. Tenminste als je iets zoekt dat mooi is, van goede kwaliteit en net even anders dan wat je overal kunt krijgen. Want dat is waar Mevrouw Aardbei voor staat: mooie, stijlvolle, unieke accessoires voor babies en kinderen en voor de baby- en kinderkamer. Het zal je dan ook niet verbazen dat een groot deel van ons assortiment heel geschikt is als kraamcadeautje.

Een feestelijk gebeuren, de geboorte van een baby. Een life-event zoals dat heet. Voor de ouders en grootouders natuurlijk op de eerste plaats, maar ook voor de wat wijdere omgeving. Iets om bij stil te staan en met rituelen te omgeven. Een van die rituelen is natuurlijk de traktatie van beschuit met muisjes (een gebruik dat teruggaat tot de middeleeuwen).  Ook het komen kijken naar de baby-de kraamvisite- en het met de ouders delen van het geluk van deze nieuwe aanwinst hoort er helemaal bij. En dan kom je natuurlijk niet met lege handen. Het kraamcadeautje kent van oudsher twee functies: enerzijds onderstreept het kraamcadeautje het feestelijke gebeuren en anderzijds is het een bijdrage aan de benodigde spullen die je bij een nieuwe baby nodig hebt en die een behoorlijke aanslag vormen op de portemonnee. Kortom alle reden om ervoor te zorgen dat je een mooi, geschikt kraamcadeautje kiest. Een kraamcadeau is iets waar je kersverse ouders mee kan verrassen tijdens hun kraamtijd. Met deze kraamcadeaus maak je de ouders écht gelukkig.


Mevrouw Aardbei op het wensenlijstje van de kraamcadeaus


Maar misschien ben je wel niet de gever, maar de ontvangende partij en weet je al dat je heel blij zult worden van iets uit de shop van Mevrouw Aardbei. In dat geval kun je natuurlijk de mensen die vragen wat je graag wilt hebben, verwijzen naar de shop of zelfs een wensenlijstje samenstellen. Het is misschien allemaal iets minder romantisch (daarover zijn de meningen verdeeld), maar het zorgt er wel voor dat je dingen krijgt waar je ook echt blij van wordt, die passen bij jouw smaak en/of inrichting van je baby-kamer. En je voorkomt dat je bepaalde dingen dubbel krijgt en andere te kort komt. Kortom: een beetje handige tips of tijdige suggesties zijn ook voor de gevers meestal fijn. En heb je er ook aan gedacht dat mensen die er iets meer aan willen uitgeven omdat ze dichterbij staan ook heel mooie dingen voor de inrichting van je babykamer kunnen vinden bij Mevrouw Aardbei?


Keuzestress beperken


Het maakt waarschijnlijk voor je keuze wel wat uit wat je relatie tot het geboren kindje is. Als het van heel naaste familie of van je beste vrienden is, zul je meer weten over de baby en misschien de baby-kamer en heb je er waarschijnlijk ook meer voor over. Als het een kindje van de collega is, of van een verre bekende weet je misschien alleen of het een jongen of een meisje is en zul je in financieel opzicht misschien ook  andere keuzes maken. Maar in alle gevallen kunnen we je garanderen dat je er bij Mevrouw Aardbei uitkomt en dat de ontvangers er hardstikke blij mee zullen zijn.
Keuzestress heb je in maten en soorten, maar we kunnen ons voorstellen dat je dat ook hebt als een goed kraamcadeautje moet kiezen en níet gebruik kunt maken van een wensenlijstje van de kersverse ouders. Wat is hun smaak? Wat hebben ze al? Speelt een bepaalde kleur nog een rol? En niet onbelangrijk- wat vind je zelf nou leuk om te geven?
Om je in dit soort gevallen te helpen hebben we hieronder een aantal suggesties opgenomen. En als je dan zelf grasduint in die categorieën en je gebruikt bijvoorbeeld het filter van kleur (jongenskleur/meisjeskleur) of het filter van het bedrag (ik wil er maximaal zoveel voor uitgeven), dan beperk je je zoektocht al behoorlijk.
En kom je er toch helemaal niet uit, dan is een boek altijd een veilige en goede keus of een cadeau-bon van Mevrouw Aardbei. Zit je honderd procent safe!


Kies iets wat zelf ook leuk vind om te geven


Goede eerste stap is het bepalen van wat je maximaal uit wilt geven Tip: ga iets hoger zitten dan het bedrag dat we wilt uitgeven. Dan krijg je een iets completer beeld en loop je niet het risico dat jouw wow-cadeautje net 50 cent duurder is dan wat je opgegeven hebt.  Uiteindelijk blijf je toch zelf beslissen wat je wilt uitgeven.). Daarna of misschien als eerste stap kun je kiezen voor een van de hoofdrubrieken: speelgoed; verzorging en aan tafel. Dat zal veel te maken hebben met wat je zelf leuk vind om te geven.
 
Hieronder vind je nog een lijst met artikelen die we vanuit onze ervaring kunnen noemen. Omdat we ze zelf graag gebruiken of gebruikt hebben bij onze eigen baby, of omdat we in de shop merken dat ze vaak gekocht worden als kraamcadeautje. Maar dan wel even anders dan wat je elders ziet!


Speelgoed


rammelaars
bijtspeelgoed
muziekmobiel (let op staat bij de kinderkamer/babymobielen)
knuffel
spaarpot
algemeen (vaak educatief) speelgoed (bal, houten puzzel, autootjes, pop, poppenwagen, loopwagen)
boekjes

 

Verzorging

swaddles/hydrofiele doeken
spuugdoekjes, hydrofiele washandjes (pakketjes)
verzorgingsartikelen uit de Naïf of Linea Mama serie
badcape


Aan tafel

kinderservies (bord, beker e.d.)
kinderbestek (lepels, eerste eigen bestekje, complete sets)
slabbetje
letterbeker

 

Genoeg woorden,  we gaan je snel verwijzen naar de plaatjes en dus naar de site van Mevrouw Aardbei. Laat je verrassen en we zijn er zeker van dat je achteraf zult concluderen dat je voor mooie, goede, stijlvolle, coole en unieke kraamcadeaus bij Mevrouw Aardbei aan het juiste adres bent. 

Op dit moment ben je producten aan het kopen voor '' Sluiten