• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

MUZIEK

Als je op zoek bent naar houten muziek speelgoed van de mooiste merken vind je dit natuurlijk in de online shop van Mevrouw Aardbei.
Geslacht
Kleuren
Leeftijd
€46,95 €35,95
€46,95 €40,95
€53,95 €37,50
€53,95 €37,50
-30%
Konges Sløjd muziek set tiger
€53,95 €37,50
€17,99
€89,00
€15,95
€15,95
€15,95
€15,95
-29%
Moulin Roty mondharmonica
€13,95 €9,95
€13,95 €9,95

MUZIEK

Muziek speelgoed van de mooiste merken vind je bij Mevrouw Aardbei

Als je op zoek bent naar houten muziek speelgoed van de mooiste merken vind je dit natuurlijk in de online shop van Mevrouw Aardbei. We hebben een gaaf aanbod van diverse speelgoed instrumenten voor verschillende leeftijden. Denk aan trommels, xylofoons, muziekspelers, houten muziek speelgoed, muziektafels en nog veel meer. 

Muziekspeelgoed draagt bij aan de muzikale ontwikkeling van kinderen. Wil je kind later een instrument bespelen? Niet iedereen is even muzikaal aangelegd, maar de speelgoed instrumenten zijn geschikt voor iedereen! 

Muziek speelgoed van hout

Met onze houten muziektafels kan je kindje veel verschillende instrumenten tegelijkertijd beoefenen. Met de twee stokjes kan hij of zij op de trommels trommelen, de bel, triangel en de hi-hat van een drumstel laten horen en op de xylofoon pingelen. Spelen met de muziektafel stimuleert de ontwikkeling van motorische vaardigheden en gevoel voor ritme. 

Naast de mooiste houten muziektafels vind je ook ander mooi speelgoed in deze categorie! Een bijzondere tap tap xylofoon bijvoorbeeld, een echte muziekset van Bloomingville, een xylofoon en zelfs een muziekspeler van Timio! Speciaal voor de muzikale duizendpoten. Met ons muziek speelgoed wordt jouw kindje later een grote ster!

Verschillende producten in ons assortiment

TIMO Player
Je kinderen spelenderwijs laten leren? Het kan met TIMIO! De TIMIO Player is een interactieve en educatieve audio- en muziekspeler voor kindjes vanaf 2 jaar. Elke audiospeler wordt geleverd met vijf magnetische disks boordevol verhalen, muziek en spelletjes.

TIMIO maakt enkel gebruik van geluid en LED-lichtjes, er komt dus geen bewegend beeld aan te pas. Hierdoor leren kinderen aandachtig luisteren en geraken hun ogen niet zo snel vermoeid. Door het slimme, eenvoudige design kan je je kids met een gerust hart laten spelen. TIMIO is robuust en dus ideaal voor kleine kinderhandjes. TIMIO biedt eindeloos veel plezier zowel thuis, als onderweg.

Je hebt telkens de keuze uit acht verschillende talen: Nederlands, Frans, Engels, Duits, Spaans, Chinees-Mandarijns, Italiaans en Portugees. Jonge kindjes kunnen TIMIO gebruiken in hun moedertaal om hun woordenschat uit te breiden. Oudere kinderen kan je dan extra uitdagen met een andere taal. Ook leuk voor gezinnen waarin meer dan één taal gesproken wordt of wanneer er een reis naar het buitenland gepland staat!

Wil je nog meer mogelijkheden? Kijk dan zeker eens naar één van de vier uitbreidingssets. Elke set bevat vijf verschillende TIMIO disks met de meest uiteenlopende thema’s: dieren, fruit, voertuigen, getallen, letters…

Little Dutch Xylofoon
De schattige houten xylofoon van Little Dutch is de perfecte introductie voor jonge kinderen. Ze kunnen experimenteren met ritme en combinaties van tonen én creëren zo hun eigen liedjes. Er zit een makkelijk vast te pakken slagstokje bij. Sla de juiste noot aan en ontwikkel je talent! Deze xylofoon hebben we in roze en in blauw.

Bloomingville Mini Dax xylofoon
Het Dax Muziekinstrument van Bloomingville MINI is makkelijk te bespelen. De xylofoon is geschikt voor kinderen vanaf +12 maanden die net beginnen met het ontdekken van muziek en geluiden. Dax maakt muziek leuk, en het geluid van de houten balken maakt het een geweldige metgezel tijdens een lange autorit of thuis. De xylofoon wordt geleverd in een geschenkdoos.

Bloomingville Mini Driss muziekset
Het Driss Musical Instrument van Bloomingville MINI is een set van 3 geweldige muziekinstrumenten. De muziekinstrumenten hebben een lieflijk en lief patroon van summervibes en zullen zeker een glimlach in huis brengen. De instrumenten zijn echt decoratief en functioneel tegelijk en passen in elk kinderhuis.

Janod tap tap xylofoon
Een behendigheidsspel in super zachte en hedendaagse kleuren met super schattige dieren, waarmee uw kind zijn/haar behendigheid als spelenderwijs kan ontwikkelen. 2 spelletjes in 1: een bijenhamer om op de 3 vallende ballen te slaan en de toetsen van de xylofoon doen klinken en een uitneembare xylofoon om overal te kunnen spelen!

Janod Pure muziektafel
Muziektafel samengesteld uit een cymbaal, een klok, een krabber, een bel en een afneembare tamboerijn. De stok is een leuke libel met vleugels van vilt om uw kind op een leuke manier met muziek kennis te laten maken!

Tender leaf muziek tafel
Componeer een bossymfonie! Muzieknoten rollen van de xylofoon en de paddestoelklokken rinkelen als je ze raakt met je eikelstok. Beuk op de trommels van de boomstam, blaas door het vogelfluitje, klap met de vlindervleugels, laat een echo horen met de opzwepende houtgong. Wrijf met de stok langs de rug van de egel, wat een kabaal van muzieknoten!

Konges Slojd rammelaars ei roze
Deze rammelaar eitjes zijn ideaal vermaak voor je kleintje! Ieder ei maakt een ander geluid. De kleine houten rammelaars passen precies in de palm van een hand(je) en zijn daardoor goed vast te houden. De eitjes fungeren als muziekinstrumentjes en zijn vergelijkbaar met de maracas.

Muziek is belangrijk voor een kind

Muziek maken draagt bij aan de ontwikkeling van je kind. Het zingen van een kinderliedje of het afspelen van een muziekmobiel heeft een kalmerend effect op baby’s. Ook is het luisteren naar muziek op jonge leeftijd goed voor de spraak- en taalontwikkeling. Baby’s leren woorden herkennen en krijgen gevoel voor het ritme van een taal.

Kinderen leren van muziek goed te luisteren naar geluiden en stemmen. Dit heeft een positief effect op de taalontwikkeling van je kind. Kinderen die regelmatig muziek luisteren maken beter onderscheid tussen klanken en woorden. Dit helpt ze weer bij het praten. Daarnaast zit in liedjes veel regelmaat waardoor het makkelijker is de woorden te onthouden. Rijmen draagt daar extra aan bij.

Muziek zorgt ook voor een goede en ontspannen sfeer. Als je bijvoorbeeld opruimt met je kind, gaat dit zingend vaak veel makkelijker. Heb je meerdere kinderen dan is muziek ook iets waar ze samen van genieten. Het is daarom ook goed voor hun sociale vaardigheden.

Zingen is ook een prettige manier om overgangsmomenten aan te geven. Het geeft kinderen houvast. Zo kun je bepaalde liedjes zingen als je een volgende activiteit gaat doen. Het zingen werkt dan ondersteunend bij de dagstructuur.

Kinderen kunnen hun emoties erin kwijt en helpt ze met hun gevoelens om te gaan. Liedjes bieden troost, rust of maken blij. Muziek bevordert de concentratie, het samenwerken en bevordert de creativiteit.

 

 

Op dit moment ben je producten aan het kopen voor '' Sluiten