• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

POPPEN EN TOEBEHOREN

Geslacht
Kleuren
Leeftijd
€99,00 €74,00
Sold out
Ooh Noo poppenwagen hout
€108,00
€159,95 €125,95
€159,95 €127,95
€159,95 €127,95
-15%
Konges Sløjd buggy Vivi Fleur
€53,95 €45,95
€53,95 €45,00

POPPEN EN TOEBEHOREN

Mevrouw Aardbei heeft op het gebied van poppen een behoorlijk assortiment. Niet alleen de poppen maar ook artikelen die te maken hebben met het spel, denk aan: poppenwagens, poppenbedjes, poppendekbedjes, slaapzakjes, reiswiegjes, draagzakjes en poppenkleding. Natuurlijk allemaal volgens de standaarden van Mevrouw Aardbei: mooi, stijlvol, beetje bijzonder, duurzaam geproduceerd. Want het is een van de fijnste stukken speelgoed voor een kind dat toe is aan rollenspel of fantasiespel. Het biedt ze de kans om na te spelen wat ze zelf meemaken of gezien hebben en zo hun emoties te verwerken. Het geeft ze ook de kans om zelf ‘te zorgen’, om zich groot en verantwoordelijk te voelen. Allemaal erg belangrijk voor de ontwikkeling van een kind: jongen of meisje, dat maakt niet uit.
Afhankelijk van de leeftijd van je kind –en van zijn of haar voorkeuren- zul je kiezen voor een babypop of voor een pop op wat oudere leeftijd. Bij een babypop zal het accent meer liggen op het aan en uitkleden, het in een bed leggen en het er weer uithalen, het meedragen en het verzorgen. Kortom alles wat ze jou of jullie hebben zien doen of zien doen met een baby. Bij een ‘modieuze meisjes pop’ zal het accent meer liggen op het in een ander tenue steken en/of het verzorgen van de haren. Fijn dat het mogelijk is om meer dan één pop aan te schaffen. Poppen moeten mee kunnen groeien met kinderen.
Tegenwoordig is er gelukkig ook meer oog voor het gegeven dat een kind zich moet kunnen herkennen in een pop. Dat het belangrijk is dat kinderen al vroeg zien dat er verschillen in mensen zijn, maar dat ze allemaal even lief (kunnen) zijn. 
Dat betekent dat er in meer diversiteit is. Vroeger was de ‘realistische pop’ vrijwel standaard uitgevoerd als meisjespop, (of onzijdig!), blond met blauwe ogen. Maar nu is er keus uit meisjes, jongens, poppen met een Europees, Aziatisch of Afrikaans uiterlijk. Met blond haar, donker haar, kroeshaar. Kortom er zit altijd een keus bij waar uw kindje zich in zal kunnen herkennen.

Babypoppen Mevrouw Aardbei

We hebben onder de naam Mevrouw Aardbei een mooie serie realistische babypoppen. Deze zijn 46cm groot, hebben een gewicht van 1,5 kilo en zijn zeer realistisch uitgevoerd. Vooral door de –handgeschilderde- wenkbrauwen en nageltjes lijken ze levensecht. Niet goedkoop, maar wel een echt mooie pop. We hebben ze in verschillende uitvoeringen, dat wil zeggen met verschillende outfits. En er zijn kleine prijsverschillen die te maken hebben met de outfits. 
Ruime keus in Paola Reina

We hebben drie verschillende series in huis van het bekende merk Paola Reina. Dit merk schrijft over haar visie: “Een pop die laat je fantaseren, geheimen delen, maakt je vrolijk en haalt het beste in je naar boven. De perfecte pop bestaat niet, maar de pop die dit in je naar boven haalt, is de beste voor jou”. Vanuit die visie maken ze ook verschillende soorten. Er zijn modieuze meisjespoppen, maar ook (realistische) babypoppen. Met een verschillend uiterlijk: bruin, blank, Aziatisch, jongen of meisje. Die lachen of die ernstig kijken. Dat betekent dat je inderdaad een pop kunt kiezen of laten kiezen die echt past bij jouw kind. Kenmerkend voor dit merk is de vanillegeur.
Semi-realistisch zijn de Gordi. Ze zijn 32 cm en kunnen tegen een stootje, waardoor ze goed geschikt zijn voor wat jongere kinderen die ook nog wel eens zullen gooien met hun pop of erin willen bijten. Ze zijn ook heel vriendelijk geprijsd. Het mooie bij deze serie is dat je kunt kiezen voor veel verschillende uitvoeringen van de pop zelf. Zo is er bijvoorbeeld de keuze tussen een meisjespop of een jongenspop en voor een serieus kijkende of een lachend exemplaar. Of voor een pop met een Europees, Aziatisch of Afrikaans uiterlijk. Maar wat je ook kiest, ze zien er allemaal geweldig uit. De tweede serie die we hebben ingekocht is de serie Bebitos. Deze pop is een slag groter dan de Gordi pop, namelijk 45 cm. Hier hebben we opnieuw de keus tussen een jongens of een meisjespop, en tussen een Europees of Afrikaans uiterlijk ze zijn gekleed in een luier.
En als derde hebben we de serie die we voor het gemak maar de ‘modieuze meisjes’ noemen. Ze luisteren naar namen als: Carla ballerina, Carla Winter, Nora zomer of Nora Winter, Carol ballerina, Liu Zomer of Claudia Winter. Ook hier goed kijken, want je zult verschillen zien, niet alleen in kleding, maar ook in uiterlijk en haarsoort en dergelijke. 

Kanindocka pop en Hopsi van OYOY

Een aparte categorie is de Kanindocka pop. Deze pop uit Zweden houdt het midden tussen een knuffel en een speelpop. Uitgevoerd in 100 procent katoen, zacht en gemodelleerd naar een konijn met mooie lange oren is hij ideaal om mee te knuffelen, om overal mee naar toe te slepen, om mee te geven in een babybedje, maar ook geschikt voor fantasiespel. Kortom een pop geschikt vanaf 0 jaar tot ....ja tot wanneer eigenlijk?
Van het merk OYOY hebben we Hopsi: ook een knuffel/speelpop gemodelleerd naar een konijntje. Deze is maar liefst 47 cm groot en gemaakt van polyester. Het perfecte vriendje voor je kind.  

Poppenkleertjes en andere accessoires

Wat is een pop zonder leuke kleertjes? Voor een aantal moeders, vaders, opa’s oma, tantes en vriendinnen een enorme uitdaging om zelf dingen te maken. Maar niet iedereen heeft die creativiteit of tijd. Dus voor de babypoppen die we zelf in huis hebben, hebben we ook een aantal sets leuke poppenkleertjes. Voor de Paola Reina Gordi hebben we een set jongens kleertjes en een set meisjes kleertjes. En van Cam Cam Copenhagen hebben we enkele kledingsets voor poppen tussen de 38 en 46 cm. Een set bestaat uit een mutsje, een tuniekje en een broekje. En hoe leuk wil je het hebben: we hebben ook slaapzakjes waarin ze hun baby kunnen inpakken als deze hoognodig een slaapje moet gaan doen, draagzakjes of reiswiegen als ze er mee op stap willen. En als je echt wilt uitpakken hebben we in de shop ook prachtige poppenbedjes, laken/dekensetjes of poppenwagens.

Neem ze mee uit wandelen, word een dokter bij ziekte, kleed je pop prachtig aan, vier verjaardagen en wieg je schatjes in slaap.
Hier vind je speelgoed voor alle lieve poppenmoeders en hun kinderen.

Enfin, het mag duidelijk zijn: Wij houden ervan, uw kind houdt ervan en je zult zien dat ook jij gaat houden van de poppen en poppenspullen van Mevrouw Aardbei! 
 

Op dit moment ben je producten aan het kopen voor '' Sluiten