• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

POPPEN

Paola Reina, OlliElla... De leukste poppen en hun prachtige bijbehorende producten vind je hier! Genoeg voor uren speelplezier.
Geslacht
Kleuren
Leeftijd

POPPEN

Kinderpoppen zijn speelgoed items die al eeuwenlang geliefd zijn onder jonge kinderen. Deze poppen zijn ontworpen om eruit te zien als een baby, peuter of kind en hebben vaak verschillende functies. Denk aan het maken van geluid, het bewegen van ledematen en soms hebben ze ook realistische functies zoals het kunnen drinken of plassen.

Poppen spelen een belangrijke rol in de ontwikkeling van kinderen. Ze stimuleren de creativiteit en verbeelding. Verder helpen ze hen bij het ontwikkelen van sociale vaardigheden door het naspelen van interacties en het verzorgen van de pop. 

Poppen

Paola Reina, OlliElla... De leukste poppen en hun prachtige bijbehorende producten vind je hier! Genoeg voor uren speelplezier.

Olli Ella

De 6 verschillende poppen kunnen allemaal staan, en zijn gemaakt van zacht materiaal zodat ze fijn zijn om aan te raken. Ze zijn helemaal gemaakt op kindermaat om mee te knuffelen, aan te kleden en leuke kapsels mee te maken (zelfs twee staartjes!). Alle Dinkum Dolls hebben beweegbare armen, benen en hoofdje. Ze kunnen ook zitten en staan als ze hun schoenen aan hebben.

De Dinkum Dolls zijn gemaakt van het zachtste katoen, ideall om mee te spelen of mee in bed te nemen. Let vooral op de geborduurde details op hun gezichtje! 

Elke pop draagt een uniseks outfit met een pakje, sokjes, luier en schoentjes.

Door het kopen van een Dinkum Doll doneer je een stukje aan het Save The Children initiatief dat wereldwijd kinderen helpt.

Paola Reina

Onze collectie Paola Reina poppen verkopen we met en zonder haar, zowel jongens als meisjes! Iedere pop is 34 cm wat een perfecte afmeting is voor kindjes om mee te spelen. De popjes zijn klaar om je hart te veroveren! Iedere pop past de Minikane kleertjes, die we ook verkopen in de shop. Een perfect verkleedfeestje kan dus zeker geen kwaad!

Zie hierboven de gehele collectie poppen!

 

 

Op dit moment ben je producten aan het kopen voor '' Sluiten