• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

POPPENHUIS

Altijd al een modern poppenhuis willen hebben of wil je je eigen poppenhuis een nieuwe uitstraling geven? Mevrouw Aardbei heeft de leukste poppenhuis spullen van de mooiste merken!
Geslacht
Kleuren
Leeftijd
€27,95
€24,95
€20,25

POPPENHUIS

Altijd al een modern poppenhuis willen hebben of wil je je eigen poppenhuis een nieuwe uitstraling geven? Mevrouw Aardbei heeft de leukste poppenhuis spullen van de mooiste merken!

Het huis

Bij Mevrouw Aardbei is er een grote keuze uit poppenhuizen, met meerdere verdiepingen en verschillende kleuren. Zoals bijvoorbeeld de NoFred poppenhuizen met twee verdiepingen in de kleuren grijs, roze en petroleum. Wil je een moderner poppenhuis, dan zijn de Ferm Living Miniature Funkis House in het groot of klein wat voor je. De Mevrouw Aardbei muurhuisjes zijn simpel maar ook een goed poppenhuisje.

De poppen

De leukste inwoners voor poppenhuizen zijn natuurlijk Sonny Angels met de leuke outfits en verschillende mutsjes. Er zijn hier verschillende series waaronder Christmas edition, Birthday gift, Sweets, Marine, Fruit en de dieren series 1 & 2. Je krijgt een van deze Sonny Angels willekeurig dus het is altijd een verassing van wat je krijgt! De T-Lab PolePole houten diertjes staan ook leuk naast de Sonny Angels, zeker in een neutraal huis zoals de muurhuisjes, olli Ella Holdie house of de Plan Toys Victorian dollhouse.

Inrichten maar!

Maak je huis helemaal af met meubeltjes en kleine accessoires. Het eigen merk van Mevrouw Aardbei heeft verschillende meubeltjes zoals een keukentje, televisie, wandplankjes, houten tafels, boekenkasten of bankjes. Maar ook kleine items zoals koekjes, dienbladen, drankjes, planten, weegschalen, gieters, stofzuigers.... noem maar op! Maileg heeft natuurlijk de populaire muisjes en konijntjes en hier kunnen ook niet de meubeltjes van ontbreken. De meubels van Maileg komen in de bekende vintage stijl en staan mooi in ieder poppenhuis. Lundby heeft net zoals Olli Ella  sets waarmee je een scene kan maken, zoals een hele kamer inrichten of een winkel beginnen. Daarom koop je de leukste en mooiste spullen voor en in je poppenhuis bij Mevrouw Aardbei!

Op dit moment ben je producten aan het kopen voor '' Sluiten