• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

SPAARPOT

Ben je op zoek naar stijlvol, uniek spaarpot van mooi materiaal, dan ben je bij ons aan het juiste adres.
Geslacht
Kleuren
Leeftijd
€27,00 €16,20
-10%
KG Design spaarpot robot blauw
€15,50 €13,95
-10%
KG Design spaarpot robot mint
€15,50 €13,95
-10%
KG Design spaarpot robot geel
€15,50 €13,95
-10%
KG Design spaarpot robot grijs
€15,50 €13,95
-10%
KG Design spaarpot robot paars
€15,50 €13,95
-10%
KG Design spaarpot robot roze
€15,50 €13,95
€15,50 €13,95
€15,50 €13,95

SPAARPOT


Een spaarpot is een aanwinst voor elk kind en elke kinderkamer.
Bij mevrouw Aardbei hebben we een grote keus in geweldig leuke en bijzondere spaarpotten. Wie heeft er nu geen herinnering aan zijn eigen eerste of mooiste spaarpot? De sensatie van geld erin, rammelen en raden of voelen hoeveel er in zit. Het tussentijdse openmaken en tellen en ondertussen maar  dromen over wat je met het gespaarde bedrag wilt gaan doen. Een spaarpot hoort bij een kinderleven willen we maar zeggen.

 

Verantwoord, educatief en erg decoratief!  

Een ideaal cadeautje voor een kinderverjaardag, maar ook als kraamcadeautje of voor de Sinterklaas of Kerst. Of voor opa's en oma's die alle kleinkinderen iets willen geven; dan kun je er ook nog een bedrag in stoppen!

We hebben zoveel prachtige ontwerpen in zoveel verschillende materialen voor u uitgezocht. Het is op die manier altijd mogelijk om een keus te maken voor een toffe spaarpot die past bij het kind en tegelijk ook een geweldige aanwinst is in elke kinderkamer. 

 

Thema's, materialen en kleuren


Er is op dit gebied veel te kiezen. We hebben spaarpotten in hout, harde en zachte siliconen, keramiek en geperst hout.
En de ontwerpen zijn al helemaal erg cool. Van het merk Plan Toys -dat u misschien kent van hun andere houten speelgoed- hebben we een ontzettend grappig tonnetje-rond varkentje van hout in de kleuren wit en zwart. Voor stoere jongens en meisjes hebben we van KG Design een heuse robot, gemaakt van (zachte) siliconen. Dus onbreekbaar, ook als je er een keer stevig mee schudt of een beetje wild  mee speelt. Je kunt kiezen uit de kleuren blauw, mint, licht en donkergrijs, geel, roze en zwart, dus de juiste kleur zit er altijd bij. Het hoofd kan er af om tussendoor te kijken hoeveel er al in de spaarpot zit. We blijven nog even bij de stoere types en dan hebben we van het merk  Atelier Pierre en ook van siliconen een raket in de kleuren licht grijs en blauw.
Voor de meer romantische types heeft Atelier Pierre de spaarpot Dame Blanche Large; een prachtig zwaantje met een gouden kroontje. Je kunt hier kiezen voor een witte zwaan, een zwarte zwaan of een roze uitvoering. Ook een geweldige aanwinst voor de kinderkamer is het model 'dreams', een wolkje in wit of in goud. Doet het geweldig op een kastje of wandplankje. 
En dan twee bijna iconische modellen: van By On het model 'dog'; een ballonnen-hondje, dat wel erg doet denken aan die andere, heel dure ballonnen-hond. Alleen is deze veel aardiger geprijsd en kan hij zomaar op de kast of plank in jouw kinderkamer staan. In blauw of roze. Hij is handgemaakt en van keramiek, dus dat betekent wel dat je er voorzichtig mee moet omgaan. En last but not least hebben we Nijntje. Je kunt kiezen voor model large of medium en de kleuren wit, roze en groen (mint?).

Niet verder zoeken, de spaarpot van jouw keus zit er vast bij!

 

Op dit moment ben je producten aan het kopen voor '' Sluiten