• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

SPELLETJES

Voor de ontwikkeling van je kind kan spelen veel uitmaken. In de shop zijn verschillende soorten spelletjes beschikbaar, zowel van materiaal als soort.
Geslacht
Kleuren
Leeftijd
€44,00 €37,95
€44,00 €37,95
€44,00 €37,95
€32,00 €17,95
€32,00 €17,95
€23,95
€25,00 €15,50
€26,95
€10,95

SPELLETJES

Voor de ontwikkeling van je kind kan spelletjes spelen veel uitmaken. Spelen met andere, maar ook zeker alleen zorgt voor ontspanning en plezier. Spelletjes bevorderen ook de motoriek en het begrip voor oorzaak en gevolg. Door problemen op te lossen kan de fantasie de vrije loop op en helpt het bij het stimuleren om creativitief te ziijn. Wanneer je samen spelletjes speelt helpt het bij de ontwikkeling van communicatie en taalgebruik. 

Verschillende soorten spelletjes

Onze spelletjes zijn van verschillende materialen gemaakt, je hebt speelgoed van hout en siliconen. Zo heeft het merk Liewood spelletjes die voornamelijk van siliconen zijn gemaakt en het merk Little Dutch en Plan Toys spelletjes die van hout zijn. Het merk Janod heeft fantastische magneetboeken waardoor je kind echt kan ontdekken en de fantasie op los kan laten. 

Voor elke leeftijd wat

Onze super leuke magneetboeken zijn voor kinderen tussen de 3 en 8 jaar oud. De leuke Liewood en Plan Toys spelletjes zijn super uitdagend en kan je vanaf 3 jaar oud al mee spelen maar je bent nooit te oud zijn voor een spel mens erger je niet. Maar wil je al iets voor je kleine en is die jonger dan 3 jaar dan is Little Dutch er voor jou. Leuke spelletjes waarmee je al vanaf 1 jaar mee kan spelen. 

 

Op dit moment ben je producten aan het kopen voor '' Sluiten