• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

VOERTUIGEN

Autoliefhebbers heb je in alle leeftijdsgroepen, zeker is dat liefhebbers van mooi auto speelgoed hun hart kunnen ophalen bij Mevrouw Aardbei. Racebanen, voertuigen... Genoeg keuze!
Geslacht
Kleuren
Leeftijd
€58,50
€45,00

VOERTUIGEN

Autoliefhebbers heb je in alle leeftijdsgroepen, zeker is dat liefhebbers van mooi auto speelgoed hun hart kunnen ophalen bij Mevrouw Aardbei. Ze heeft zelf ook iets met mooie auto's en autootjes en dat valt te merken. Voor heel jonge kinderen maar ook voor de iets oudere hebben we mooie spullen ingekocht. Zoals u van ons gewend bent, gaat het om stijlvol speelgoed, van mooi , degelijk materiaal. En het staat te gek als decoratie in de baby- of kinderkamer, maar is natuurlijk ook heel fijn om mee te spelen of om weg te geven. En we kunnen ons ook heel goed voorstellen dat volwassenen verliefd worden op deze prachtige autootjes!

 

Houten autoracebaan, garages en autootjes


Van het merk Kids concept hebben we een mooie houten racebaan met 3 autootjes. Al vrij jonge kinderen vinden het geweldig om hiermee te spelen. Het gaat namelijk om het principe van de 'knikkerbaan'; het autootje wordt bovenin neergezet en roetjst dan zelf naar beneden. Mooie training van oog-handcoördinatie, maar voor het kind vooral eindeloos speelplezier!  
Van Plan toys hebben we de 'rampracer' met 2 autootjes, dat volgens hetzelfde principe werkt.

We hebben 2 mooie houten garages voor kinderen die al zelf met autootjes en fantasiespel bezig zijn. Garage Aiden met 3 verdiepingen van Kids Concept en de parking garage (met 2 autootjes) van Plan Toys. Van hetzelfde merk hebben we heel grappige race-autootjes. De chicken-racing car-, de bunny-racingcar en als laatste de  babycar in pastel.

Van het merk Kiko +Kuruma hebben we mooie strak vormgegeven houten autootjes in zes uitvoeringen. Ze zijn erg decoratief, maar er zit ook een opwindsysteempje in (elastiek), wat maakt dat ze zelf gaan rijden als je ze eerst achteruit bewogen hebt.  Geweldige ontdekking voor uw dreumes!

Zelf autowegen leggen binnen en buiten

Way to play is ideaal voor het oudere kind dat zich helemaal wil uitleven in het aanleggen van zijn eigen autoroutes. Het zijn 'wegdelen', die aan elkaar gelegd kunnen worden. Het is erg mooi, degelijk materiaal van een goede kwaliteit kunststof, met het uiterlijk van rubber/asfalt. Het kan zowel voor binnen als voor buiten gebruikt worden, je kunt het op bijna elke ondergrond leggen en het is makkelijk schoon te maken. We hebben 7 verschillende dozen die ook allemaal verschillend geprijsd zijn. En je kunt sets combineren. Ideaal cadeautje voor verjaardag, Sinterklaas of Kerstfeest!

Om mee te spelen of om te verzamelen

Play Forever, het merk zegt het al, dit zijn autootjes en auto's voorde autoliefhebber van elke leeftijd! We hebben diverse series in huis om mee te spelen en om te verzamelen. 
De Buck rood, de Clyde Midnight, te gekke autootjes. En wat te zeggen van de Maverick Heat, een heuse sheriff-auto! Altijd al willen hebben natuurlijk.
De Bruno-serie heeft vintage-racewagens en in het  grootste formaat, namelijk 27x18x13 cm.
Ze kosten wat, maar dan heb je ook een onweerstaanbare auto. We hebben in deze serie drie uitvoeringen. 
Ook in de Loretino-serie gaat het om vintage-modellen, maar deze zijn wat kleiner van uitvoering, namelijk 13,8x8,8x7 cm. Ze zijn ook wat anders geprijsd. Ook hier driestuks om uit te kiezen. 
Een verhaal apart is de Rufus-serie. Hier speelt Rufus de hond de hoofdrol en zijn flapperende oren geven aan hoe hard deze auto wel niet kan rijden. Ook dit zijn vintage-modellen en we hebben ze in drie uitvoeringen. Qua formaat zitten ze tussen de Bruno en Loretino auto's in: 21,4x12,7x10,8 cm.
De Verve Velocita serie (ook 21,4x12,7x10,8 cm cm) heeft racewagens in een  moderne uitvoering,  zoals we ze nu op de circuits zien rijden. Hiervan hebben we vier verschillende uitvoeringen.

En voor wie toch liever speelt met een vliegtuigje, een trein of een ander voertuig, geen probleem! Deze hebben we ook!.

Kortom: dat wordt hééél moeilijk kiezen uit het auto speelgoed bij Mevrouw Aardbei. Keuze genoeg uit al die voertuigen!

Op dit moment ben je producten aan het kopen voor '' Sluiten