• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

HYDROFIELE DOEKEN

Al onze hydrofiele doeken worden van 100% gecertificeerd organisch katoen gemaakt, hierdoor zijn ze veilig, zacht, luchtig en vochtabsorberend.
Geslacht
Kleuren
Leeftijd
€30,00 €23,95

HYDROFIELE DOEKEN

Hydrofiele doeken ook wel swaddles (spreek je uit als swoddels) genoemd kunnen voor veel toepassingen gebruikt worden. We hebben veel doeken in diverse kleuren, prints en maten in de shop!

 

Heerlijk materiaal

De doeken worden van 100% gecertificeerd organisch katoen gemaakt, hierdoor zijn ze veilig, zacht, luchtig, vochtabsorberend en heel snel droog. De swaddles zijn licht en dun waardoor je ze makkelijk in je tas mee kunt nemen. Hydrofiele doeken hebben we in twee maten, een kleine doeken (doorgaans 70x70cm) en grote doeken (doorgaans 120x120cm). De grote zijn fijn om je kindje bijvoorbeeld in te bakeren of af te drogen. De kleinere doeken zijn vooral geschikt voor toepassingen als afvegen van vieze toeten, in een wiegje enz. 

 

Diverse toepassingen

De swaddle, ook wel hydrofieldoek, hydrofiele multidoek genoemd, vanwege de veelzijdige toepassingen. We zetten de toepassingen voor je op een rijtje:

- Een hydrofiele doek is ideaal om te gebruiken om je baby mee af te drogen, de doek komt goed tussen de vingertjes en teentjes, absorbeerd razend snel en voelt zacht aan.

- De hydrofiele doek wordt bijvoorbeeld vaak gebruikt als een inbakerdoek vanwege het grote formaat. Dit geeft de baby een fijn geborgen gevoel.

- De doek beschermd het het hoeslakentje tegen vlekken, vouw de swaddle in een driehoek onder het hoofd om het matrasje heen. Door deze doek elke dag te vervangen, hoef je niet steeds het hoeslakentje te verschonen.

- Als je een jongetje hebt is het fijn om een swaddle over het piemeltje te leggen zodat hij niet alles onder plast bij het verschonen.

- Fijn om te gebruiken als schone ondergrond als je ergens onderweg je kindje moet verschonen of thuis op het aankleedkussen.

- De hydrofiele doek is fijn om te gebruiken als spuugdoek, om vieze toetjes af te vegen of lekkende borsten.

- In de zomer kun je de doek gebruiken als lakentje of als zonnescherm over de wandelwagen.  

- De swaddle kun je ook goed gebruiken als borstvoedingscover, ze zijn goed ademend maar niet transparant.

- Er zijn kindjes die de doeken gebruiken als knuffeldoekje.

- Natuurlijk zijn de hydrofiele doeken ook geschikt om een luier van te maken!

 

 

Op dit moment ben je producten aan het kopen voor '' Sluiten