• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

VERZORGINGSPRODUCTEN

Bij de dagelijkse verzorging van je baby of jonge kindje kies je natuurlijk voor goede, in het geval van Mevrouw Aardbei, natuurlijke verzorgingsproducten.
Geslacht
Kleuren
Leeftijd
€19,95
€4,99
€4,99
€4,99

VERZORGINGSPRODUCTEN

Bij de dagelijkse verzorging van je baby of jonge kindje kies je natuurlijk voor goede, in het geval van Mevrouw Aardbei, natuurlijke verzorgingsproducten. De dagelijkse verzorging van je baby of peuter is een van de fijnste momenten van de dag. Het is een intiem moment voor jou als verzorger, een-op-een met je kindje. Er is  rust en exclusieve aandacht voor elkaar als je de luier verschoont, of de baby of je peuter in het badje doet. En dan is alleen het beste goed genoeg  en wil je verzorgingsproducten die doen wat ze moeten doen,  maar zonder schadelijke stoffen. Wij kozen voor jou topproducten op natuurlijke basis.

 

Twee lijnen verzorgingsproducten op natuurlijke basis


We hebben in ons assortiment  twee lijnen in verzorgingsproducten:  Naif Care en Linea Mamma Baby. Ze hebben met elkaar gemeen dat ze beiden gestart zijn als kleine onderneming, vanuit de oprechte wens om kwalitatief goede, natuurlijke babyproducten te maken, zonder schadelijke stoffen. Het ene merk  is van Nederlandse origine en in  2012 opgericht door twee aanstaande vaders, studievrienden,  die zich erover verbaasden dat er geen goede, natuurlijke babyproducten op de markt te vinden waren. Het andere merk, Linea Mamma Baby Care is van Italiaanse origine, waarbij een kleindochter van een oma die altijd zelf medicijnen maakte de traditie van haar oma oppakte en babyproducten op natuurlijke basis ging ontwikkelen.  We zijn het kruidenvrouwtjes-tijdperk wel voorbij want bij Naif Care is samengewerkt met dermatologen en bij Linea Mamma Care zijn de producten gecertificeerd door het Centrum van Cosmetiek van de Universiteit van Ferrara.  In beide lijnen zijn de producten 100% natuurlijk en er worden producten gebruikt als avocado, zoete amandelolie, olijf en kardemom. Het kán dus goed, ook al kost het iets meer. Maar dat is je kindje ook wel waard!

Van Naif Care hebben we: milde shampoo, milde badolie, badschuim, billencrème, bodylotion,vette crème, weer en windcrème, verzachtende baby-olie, handzeep, was-gelsample, was-gel, zonnebrandcrème (factor 50), aftersun-gel . 
Van Linea Mamma Baby hebben we: baby-olie, billencrème, shampoo & shower-gel, badzeep, zonnecrème factor 30, zonnecrème factor 50 en aftersum-lotion.  (7 producten).

 

Een lust voor het oog


Onnodig te zeggen dat beide merken ook veel aandacht hebben besteed aan de uiterlijke vormgeving, zodat de tubes of de flacons ook geweldig  mooi staan op de commode, in de badkamer of in de baby- of kinderkamer. Een lust voor het oog! En dan hebben we niet te vergeten nog het allerliefste houten baby-borsteltje dat je je kunt voorstellen. 

 

Feest in de badkamer 


Zelf vinden we de Nailmatic Badbruisballen type Spountniken type Cosmic ook heel erg tof. Ze worden ook wel  'bath-boms' genoemd, omdat ze bruisend oplossen in het bad en zorgen voor een grote laag rose en gele bubbels (Spountnik) of rose en paarse bubbels. Inmiddels vult de geur van kamille en bosvruchten je hele badkamer. Ideaal  na een hele middag lekker spelen waarbij je ook echt vies mag worden, of als je ze wilt trakteren op een bad-feestje, bijvoorbeeld tijdens vakantie of op een verregende dag. Hoewel ze er qua kleur tamelijk suikerspinnerig uitzien en dat het ergste doet vrezen, zijn ze juist heel erg verantwoord: handgemaakt, veganistisch en dierproefvrij. Er is zuivere amandelolie toegevoegd, zodat de bubbels zijdezacht zijn voor de huid van je kindje. Ook leuk als cadeautje trouwens.  
Kortom:  zoek je verantwoorde, natuurlijke, top-kwaliteitverzorgingsproducten voor je baby of je jonge kind, dan denk je onmiddellijk aan mevrouw Aardbei.

Op dit moment ben je producten aan het kopen voor '' Sluiten