• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

AAN TAFEL

De meest stijlvolle, hippe en unieke artikelen om te eten en drinken aan tafel of onderweg voor baby's en kinderen vind je bij ons. Plastic bordjes, bekers, maar ook hippe Lunchtrommeltjes en Drinkbekers. Zo is eten en drinken een feest!
Geslacht
Kleuren
Leeftijd
€20,00 €5,00
+

AAN TAFEL

De meest stijlvolle, hippe en unieke artikelen om te eten en drinken aan tafel of onderweg, voor baby's én kinderen vind je bij ons. Melamine of bamboo bordjes, bekers, maar ook hippe lunch trommeltjes en drinkbekers. Zo is, en blijft, eten en drinken een feest! Eten doe je je hele leven, dus waarom zou je saai servies gebruiken? Het moet wel leuk zijn én blijven!

 

Scandinavische merken 

De leukste merken vind je bij Mevrouw Aardbei. Van Design Letters tot Buddy & Bear en van KG Design tot Liewood of Done by Deer. Origineel kinderservies, van borden en bekers tot serviesset, een leuke placemat, een lunchbox, kinderbestek, een slabbetje met een leuke print, broodplankjes of een drinkfles, je vindt het leukste servies bij ons!

Een van onze favorietjes is Design Letters, hoe cool is het om een beker te hebben met je eigen voorletter erop? Je kunt er een roze, mint, zwarte, witte of grijze tuit bij kopen, zodat er minder gelekt wordt! Mocht je kindje moete hebben met het vasthouden van de beker, hebben we ook mooie zwarte of roze bekerhouders, met twee oortjes aan de zijkanten. Van Design Letters hebben we ook bestek, kommen, borden en drinkflessen met letters! 

 

Eerste eigen hapjes

Ook schattige kleine kindjes worden vanzelf groter en zullen uiteindelijk zelfstandig moeten leren eten zonder hulp van papa en mama erbij. Om dit proces te bevorderen zijn er verschillende leuke producten verkrijgbaar bij Mevrouw Aardbei. Bordjes, kommetjes, bekers, kinderbestek en zelfs complete vrolijk gekleurde baby servies setjes. Alles voor eten en drinken vind je bij ons!