• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Stickstay

Stickstay maakt kwaliteit muurstickers voor coole kinderen over de hele wereld. 
De stickers zijn verplaatsbaar, lang houdbaar en met de hand getekend.

Stickstay maakt kwaliteit muurstickers voor coole kinderen over de hele wereld. De stickers zijn ve
Geslacht
Kleuren
€19,30 €9,00
€19,30 €7,65
€19,30 €9,00
€19,30 €9,00

Stickstay

Het merk

Stickstay maakt kwaliteit muurstickers voor coole kinderen over de hele wereld. De stickers zijn verplaatsbaar, lang houdbaar en met de hand getekend. Alle stickers van Stickstay zijn in Zweden gemaakt.

Stickstay

Anderen vinden het geweldig, maar sommigen moeten er niet aan denken. Muurstickers?! Blijven ze dan wel zitten? Kan je ze er wel afhalen of verplaatsen als je iets anders wilt doen met die saaie muur? De antwoorden op die vragen zijn ja! Want de prachtige muurstickers van Stickstay voldoen aan al je wensen!

Hoe werkt het?

De stickers blijven namelijk supergoed zitten, zijn lang houdbaar en verplaatsbaar, zonder lijmresten! Maar hoe kun je ze nu leuk ophangen aan die saaie muur, zodat het er sfeervol en voornamelijk cool uitzien in de kamer van je kindje?

Het leukste is natuurlijk het mixen en matchen van de stickers, zodat je er een leuk geheel van kan maken. Dit kan je doen door een thema te bedenken, zoals lucht. Want wat zie je als je omhoogkijkt? Precies! Wolken, sterren, vliegtuigen, luchtballonnen en noem maar op! De muurstickers van StickStay zijn van goede kwaliteit en hand getekend, dus dat maken de stickers extra uniek.

Ook kun je de leuke stickers met diertjes en inspirerende zinnen samen opplakken. Dit geeft een super schattige look! Doordat je de stickers kunt verplaatsen, zonder plakresten geeft StickStay je de tools om de kinderkamer helemaal op jouw manier te kunnen stylen!

Je kunt de stickers met elkaar laten overlappen zodat het echt een plaatje wordt! Een andere optie is ze in een groep te verdelen of naast, onder of boven elkaar plakken. Of laat het lijken alsof de diertjes ergens op staan. Er zijn zoveel verschillende en leuke manieren waarop je ze kunt plakken!

Tip:  ‘Create adventurous walls!’ en begin met uitproberen! Plak ze op verschillende plekken en kijk waar jij ze leuk vindt staan. Je kunt ook altijd iemand vragen om even mee te kijken of ze goed hangen. Dan moet alles goedkomen!

Stickstay: onze favoriet als het om muurstickers gaat!

 

Op dit moment ben je producten aan het kopen voor '' Sluiten