Ihr Warenkorb(0 Produkte)
Keine Produkte gefunden
  • Alle Produkte dem Warenkorb hinzugefügt.
 
INSPIRATION

BLOG

TIPS || 7 veel gemaakte fouten bij het inrichten van de babykamer
Wanneer je als aanstaande ouders in verwachting bent van je eerste kindje komt er veel op je af. Binnenkort zullen jij en je partner een van de grootste veranderingen van jullie leven meemaken, en dat is niet niks. Wat natuurlijk ook bij een nieuwe baby komt kijken is het inrichten van de babykamer. De babykamer inrichten is leuk, gezellig en onderdeel van de voorpret! Maar er komt meer kijken dan alleen een leuk interieur. In deze blog vind je de meest gemaakte fouten die worden gemaakt bij het inrichten van de babykamer, en misschien haal je er wel tips uit.
Lesen Sie mehr
STYLEGUIDE || Hoe richt je een gedeelde kamer in?
Als twee kinderen samen op een kamer komen te slapen wil je natuurlijk dat ieder een eigen plekje heeft, maar hoe zorg je er dan voor dat je voor beide een fijn plekje kunt creëren? Het kan namelijk zijn dat de ene een compleet andere stijl willen dan de ander. Tijdens de inrichting van de kamer komen er vast heel veel vragen bij je op en weet je niet goed hoe en waar je kunt beginnen. Daarom hebben wij een handige guide gemaakt met 4 verschillende voorbeelden die ervoor zorgen dat je makkelijk kunt mixen en matchen!
Lesen Sie mehr
STYLEGUIDE || WINTER WONDERLAND
Dag Sinterklaasje! Sinterklaas is weer naar Spanje en dat is het moment om de kerstversiering weer uit de kast te halen. Wat gaat het jaar toch weer snel! Een knus en warm plekje in het huis is daarom niet te missen. Je kunt namelijk alvast beginnen met het decoreren van de kinderkamer met deze superleuke items! Zeker tijdens de koude winterdagen is het fijn om een plekje te hebben waar je kindje zich lekker terug kan trekken om te spelen of om een boekje te lezen. Maar hoe kun je die kinderkamer nou winter/kerst proof maken?
Lesen Sie mehr
CADEAUTIPS || 7 JAAR
Je zevenjarige word almaar wijzer en denkt logisch na. Hij gaat alweer naar groep 3 of 4 en maakt enorme sprongen in de ontwikkeling. Het is leuk als je kind met speelgoed speelt waar hij ook nog wat van leert. Ze houden er bijvoorbeeld van om creatief bezig te zijn. Kijk verder voor de leukste cadeautips van Mevrouw Aardbei voor je zevenjarige!
Lesen Sie mehr
CADEAUTIPS || 6 JAAR
Zodra je kindje 6 jaar wordt is het grootste deel van de kleuterfase geweest. Je zal misschien verschil opmerken, je kindje wordt een stuk zelfstandiger en zal meer zelf willen doen. Ook zal je kind je steeds meer willen imiteren en helpen, bijvoorbeeld met koken. Ze willen wel zelfstandiger zijn, maar hebben die knuffels en aandacht stiekem nog zeker nodig! Kinderen van 6 jaar willen ook steeds meer dingen onderzoeken, want ze zijn erg nieuwsgierig. Voor je het weet gaan ze naar groep 3 en leren ze schrijven en rekenen! Met deze handige guide vol met cadeautips helpen wij jou om de perfecte cadeaus te vinden voor die nieuwsgierige 6-jarigen.
Lesen Sie mehr

Weitere Beiträge

You are currently buying products for '' Verlassen