• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

SPEELGOED

Hip, uniek, creatief en educatief kinder speelgoed van de mooiste speelgoedmerken als Mushie, Little Dutch, Ooh-Noo, Nobodinoz, Grimms, Olli Ella, Maileg en Ooly vind je bij ons.
Geslacht
Kleuren
Leeftijd
€29,95
€15,95

SPEELGOED

Hip, uniek, creatief en educatief kinderspeelgoed van de mooiste speelgoedmerken als Ooh-Noo, Grimm's, Maileg en Olli Ella, vind je bij ons. Op zoek naar een leuk cadeau voor je eigen kindje, je kleinkind of het kindje van een vriend(in)?

Een groot deel van ons aanbod is al te gebruiken vanaf een paar maanden oud. Denk hierbij aan de bad- en bijtspeeltjes van Oli & Carol of het bijtspeeltje van Sophie the Giraffe. Mocht je een cadeau zoeken voor een peuter of kleuter, hebben we nog veel meer producten! De poppenwagen van Ooh Noo is ontzettend populair, maar wij vinden de items van Olli Ella ook cool. We hebben poppenwagens, krukjes, trolleys en nog veel meer van Olli Ella! 

Voor de wat oudere kinderen hebben we een breed assortiment aan leerzame puzzels waar je kind uren zoet mee zal zijn. Ook verschillende spelletjes waar je de behendigheid mee oefent zijn niet te missen in de speelgoed collectie.

Groot aanbod aan speelgoed

Bij Mevrouw Aardbei vind je de mooiste knuffels, rammelaars of poppenbedjes. Speelgoed van hout gaat generatieslang mee, duurzaam speelgoed wordt steeds meer populair, bijtspeelgoed of badspeelgoed is goed voor de ontwikkeling van je kleintje. In een prachtige spaarpot sparen ze hun eerste zakgeld. De mooiste dromen krijgen ze door de verhalen uit onze collectie kinderboeken. Voor de mooie zomerdagen hebben we prachtige fietsjes van Banwood, IIMO en Trybike. Ook de stepjes zorgen ervoor dat je kindje graag buiten is. Voor de minder mooie dagen kan je kindje zich prima vermaken met de mooie sets van bijvoorbeeld Connetix tiles.

Rollenspel

Rollenspel spelen is een belangrijk onderdeel van de ontwikkeling van je kind. Tijdens rollenspel leren je kinderen hoe ze hun emoties kunnen uitdrukken en leren ze zichzelf beter kennen. Bij Mevrouw Aardbei hebben we veel verschillende sets om rollenspel te stimuleren. Dokter, tandarts, kok, kapper, bouwvakker, bakker… Het kan allemaal! Laat ze experimenteren met de verschillende rollen.

Scandinavisch design

Het oog wil ook wat, en dat is exact waarom wij ook letten op het design van onze artikelen. Voor de verschillende smaken van trendy mommy's hebben we prachtige producten. Van deze artikelen zou je het misschien nieteens erg vinden dat ze door het hele huis rondslingen, het is namelijk vaak ontzettend mooi en fotogeniek. Scoor duurzaam en design speelgoed bij Mevrouw Aardbei!

Op dit moment ben je producten aan het kopen voor '' Sluiten