• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

SPEELGOED

Hip, uniek, creatief en educatief kinder speelgoed van de mooiste speelgoedmerken als Mushie, Little Dutch, Ooh-Noo, Nobodinoz, Grimms, Olli Ella, Maileg en Ooly vind je bij ons.
Geslacht
Kleuren
Leeftijd
€215,00 €193,50
+
-10%
Sold out
Olli Ella doll bring-me basket
€39,90 €35,91
+
-10%
Poppen rieten moses mand  mini
€14,95 €13,45
+
-10%
Sold out
Maileg poppenhuis
Maileg poppenhuis
€249,95 €224,95
+
-10%
Sold out
Souza make-up koffer
Souza make-up koffer
€24,95 €22,45
+
-10%
Sold out
Skrållan poppenbuggy - luchtballon
€19,90 €17,91
+
-10%
Juulz bewaarbundel tekeningen
€24,95 €22,45
+
-10%
Ooh Noo poppenwagen hout
Ooh Noo poppenwagen hout
€114,90 €103,41
+
-10%
Sold out
Skrållan poppenwagen 3 in 1
€79,99 €71,99
+

SPEELGOED

Hip, uniek, creatief en educatief kinderspeelgoed van de mooiste speelgoedmerken als  Ooh-Noo, Grimm's, vind je bij ons. Op zoek naar een leuk cadeau voor je eigen kindje, je kleinkind of het kindje van een vriend(in)?

Een groot deel van ons aanbod is al te gebruiken vanaf een paar maanden oud. Denk hierbij aan de bad- en bijtspeeltjes van Oli & Carol of het lieve hertje van Sophie the Giraffe. Mocht je een cadeau zoeken voor een peuter of kleuter, hebben we nog veel meer producten! De poppenwagen van Ooh Noo is ontzettend populair, maar wij vinden de items van Olli Ella ook cool. We hebben poppenwagens, krukjes, trolleys en nog veel meer van Olli Ella! 

 

Groot aanbod aan speelgoed

Bij Mevrouw Aardbei vind je de mooiste knuffels, rammelaars of poppenbedjes. Speelgoed van hout gaat generatieslang mee, duurzaam speelgoed wordt steeds meer populair, bijtspeelgoed of badspeelgoed is goed voor de ontwikkeling van je kleintje. In een prachtige spaarpot sparen ze hun eerste zakgeld. De mooiste dromen krijgen ze door de verhalen uit onze collectie kinderboeken. Spelen op het hobbelpaard, in het ballenbad, op de fiets of in de tipi-tent... Dat mag de volgende dag weer! Maaken jouw kindjes morgen nog de blits met hun nieuwe speelgoed?

 

Scandinavisch design

Het oog wil ook wat, en dat is exact waarom wij ook letten op de knapheid van onze artikelen. Voor de verschillende smaken van trendy mommy's hebben we prachtige producten. Van deze artikelen zou je het misschien nieteens erg vinden dat het door het hele huis rondslingen, het is namelijk vaak ontzettend mooi en fotogeniek. Scoor duurzaam en design speelgoed bij Mevrouw Aardbei!

Op dit moment ben je producten aan het kopen voor '' Sluiten