• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

POSTERS

Kinderkamer posters zijn de manier om direct sfeer aan een kinderkamer te geven. Voor iedere stijl is er wel een mooie kinderkamer poster te vinden! Op deze pagina staan de origineelste posters voor kinderen.
Geslacht
Kleuren
-20%
Mrs. Mighetto poster Miss Ruby
€50,00 €39,95
-9%
Sold out
Ferm Living The World wandkleed off-white
€74,95 €67,95
€49,00 €35,00
-24%
Mushie poster alfabet
Mushie poster alfabet
€16,50 €12,50
€25,00
€43,00 €22,50
€52,95 €29,95
€50,00 €29,95
€25,00

POSTERS

Met een poster op muur kun je direct sfeer aan een kinderkamer geven en maak je het persoonlijk. Voor iedere stijl is er wel een mooie poster te vinden! Op deze pagina staan de origineelste posters voor kinderen. Als je begint met een goede poster, kun je daarna makkelijker afstylen met kleinere items zoals lampjes, kussens, dieren, mobieltjes en knuffels. Voor al die items kun je goed in onze shop terecht en op onze site vind je meerdere voorbeelden van bij elkaar passende items.

Echte eyecatchers

Posters zijn in de baby- of kinderkamer echte eyecatchers. Ze bepalen voor een groot deel de sfeer of de stijl in de kinderkamer. Dat kan zijn van heel romantisch voor je kleine prinsesje of heel stoer voor je kleine zeerover. Populair zijn de posters van Studio Loco. Met hun te gekke illustraties en het mooie kleurgebruik kunnen deze niet missen. Voor wat meer originaliteit kun je de limited edition posters van Mrs. Mighetto bekijken.

Voor elk wat wils

We hebben in onze shop heel veel verschillende posters voor je kinderkamer, zodat er voor elk wat wils is. Met 6 verschillende poster merken, kun je altijd een mooie, originele kinderkamerposter vinden, die past bij jouw smaak. Ze zijn er in alle maten en soorten, zodat ze zowel in de kleinere kamer als in de grotere baby- of kinderkamer tot hun recht komen. Ze worden allemaal in stevige kokers verpakt voor een veilige verzending.

Een ander mooi product bij ons in de shop zijn de praatplaten van Little & Pure. Met thema's als alfabet en dieren kun je samen met je kindje uren kijken naar de verschillende plaatjes en praten over wat jullie zien. De posters zijn dubbelzijdig en daardoor extra leuk om af en toe eens van kant te veranderen. Heel leerzaam en leuk natuurlijk! 

Zoek je echt iets voor je dromerige meisjeskamer, dan zouden de posters van Lilipinso een goede keus kunnen zijn. Misschien is de flamingo iets voor jou?  Een kinderkamer poster is een echte musthave!

Ansichtskaarten

De allerleukste kaarten voor elke gelegenheid! Wist je dat je het kaartje wat je besteld hebt door ons kan laten schrijven? De gewenste tekst kun je in het daarvoor aangegeven tekstveld invullen bij de kaart.

Of er nu een jarige is, een zwangerschap, geboorte of gewoon zomaar. De leukste kaarten met de mooiste ontwerpen vind je hier. Letters and Lines en Studio Hoeked hebben kaarten met leuke teksten. Wil je een kaart die meer geschikt is voor kinderen? Kies dan voor een kaart van Juulz of Getekenddoorzusje. Voor elke gelegenheid hebben we wel een kaart. Het behalen van een zwemdiploma, een zwangerschap, verjaardag of geboorte.

Genoeg leuk aanbod van posters en kaarten dus!

 

Op dit moment ben je producten aan het kopen voor '' Sluiten