• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

POSTERS

Kinderkamer posters zijn de manier om direct sfeer aan een kinderkamer te geven. Voor iedere stijl is er wel een mooie kinderkamer poster te vinden! Op deze pagina staan de origineelste posters voor kinderen.
Geslacht
Kleuren

POSTERS

Met een kinderkamer poster kun je direct sfeer aan een kinderkamer geven en maak je het persoonlijk. Voor iedere stijl is er wel een mooie poster te vinden! Op deze pagina staan de origineelste posters voor kinderen. Als je begint met een goede poster, kun je daarna makkelijker afstylen met kleinere items zoals lampjes, kussens, dieren, mobiles en knuffels. Voor al die items kun je goed in onze shop terecht en op onze site vind je meerdere voorbeelden van bij elkaar passende items.

 

echte eyecatchers

Posters zijn in de baby- of kinderkamer echte eyecatchers. Ze bepalen voor een groot deel de sfeer of de stijl in de kinderkamer. Dat kan zijn van heel romantisch voor je kleine prinsesje of heel stoer voor je kleine zeerover. Populair zijn ook de posters met leuke teksten van het merk Miniwilla zoals 'you are pretty' en 'the kids are all right' of je gaat specifiek voor de limited edition posters van Mrs. Mighetto.

 

voor elk wat wils

We hebben in onze shop heel veel verschillende posters voor je kinderkamer, zodat er voor elk wat wils is. Met 13 verschillende poster merken, kun je altijd een mooie, originele kinderkamerposter vinden, die past bij jouw smaak. Ze zijn er in alle maten en soorten, zodat ze zowel in de kleinere kamer als in de grotere baby- of kinderkamer tot hun recht komen. Ze worden allemaal in stevige kokers verpakt voor een veilige verzending. Bestel meteen een mooie posterframe van A little lovely company of van Thabto erbij en het plaatje is echt àf. 

Nieuw in ons assortiment en meteen heel populair zijn ook de praatplaten van Little & Pure. Met thema's als alfabet en dieren kun je samen met je kindje uren kijken naar de verschillende plaatjes en praten over wat jullie zien. Heel leerzaam, en leuk natuurlijk! 

De Nederlandse illustrator Eef Lillemor maakt schattige pastelkleurige ontwerpen op posters, kaarten en voorwerpen. Zoek je echt iets voor je dromerige meisjeskamer, dan zouden de posters van Lilipinso een goede keus kunnen zijn. Misschien is de flamingo iets voor jou? Minimel heeft toffe posters met een panda en koala print, deze passen perfect in een indianenkamertje. De konijnenposter met bril van Sparkling paper is een favoriet! Mr. Moon van Omm Design is een prachtige poster voor zowel een meisjes als jongens. Deze illustratie is een ode aan Neil Armstrong, de eerste man op de maan. Fine Little Day heeft pure en simpele posters gemaakt van gerecycled papier, dit zie je terug als je dichtbij kijkt. Walnut & Walrus gebruikt grappige dieren als design statement. Wat dacht je van een aap in hout-print? Tellkiddo en Mini Learners hebben kenmerkende eenvoudige posters in zwart-wit.

Een kinderkamer poster is een echte musthave!

Op dit moment ben je producten aan het kopen voor '' Sluiten