Cart(0 Products)
No products found

Dit is hoe jij je kamer kan inrichten met de kleuren groen en beige!

12 Apr 2024

Groen is de kleur van de natuur. Met deze kleur breng jij de natuur in jouw kamer. In dit blog kun je inspiratie halen hoe je een kinderkamer kan inrichten met de kleur groen en beige.

Kleur

Door een donker groene kleur te gebruiken krijg je een stoer effect in de kamer. Naast groen is beige een hele mooie kleur om toe te voegen. Beige wordt namelijk geassocieerd met warmte en het is een veilige keuze die een zachte sfeer geeft. Door groen toe te voegen wordt de ruimte levendiger en kan je accessoires toe voegen voor een speels effect.

Accessoires

We gegaan voor een safari thema. De dieren die in de accessoires zijn verwerkt geven een stoere uitstraling. Doordat de kleuren vrij rustig zijn kan je best wat drukkere accessoires gebruiken. Maar probeer het geheel wel rustig te houden, zodat de ruimte niet te vol oogt.

 

 

 

Het hemeltje is van het merk Liewood en heet Enzo Sandy, het gave vloerkleed is van Tapis Petit en hij heet Lion natural, de bird lamp is van Ferm Living, de dieren op de wand zijn wandhaakjes van Ferm Living, de stoere poster is van Studio Loco en de sporttas is daar ook van, de gave opbergmand is van Bloomingville en heet Mini Bobbi.

 

You are currently buying products for '' Quit