Cart(0 Products)
No products found

Hoe creëer je een kinderkamer in jungle thema?

30 Apr 2023

In deze blog vertellen we hoe je een kinderkamer decoreert met een jungle thema.

De basis
Kies als basis een mooie kleur verf. In dit thema is het natuurlijk wel leuk om dan voor een groene kleur te gaan, maar kies vooral iets wat jij mooi vindt. Je kan ook kiezen voor behang. Wij hebben op de webshop veel leuke behangetjes in jungle thema, dus neem zeker even een kijkje. Kies nu een strook of een hele wand die je wilt gaan verven (of behangen). Kies nu je meubels en accessoires uit in een aantal kleurstellingen (bijvoorbeeld groen, bruin en wit).

Konges Sløjd hemeltje - Betty's Home slinger velvet green - Little & Pure schoolplaat giraf en aapjes - Liewood Hope organizer - Jellycat knuffel cordy roy baby lion - Tapis Petit vloerkleed Lion - Little Lights lamp Monkey jungle brown - KidsDepot hangplant

Kies voor kleur
Zorg ervoor dat je steeds dezelfde kleuren een terug laat komen in de kamer. Je kunt hier ook een net iets andere kleur gebruiken dan bijvoorbeeld de verf, als het maar in hetzelfde pallet valt en je een paar kleuren welke echt dichtbij komen gebruikt. Zo wordt de kamer een geheel.

In dit geval: groen, bruin en wit.

De accessoires
Het best passend bij een jungle kamer zijn natuurlijke tinten. Kies daarom vooral voor aardtinten. Verder is het mooi om steeds dezelfde kleuren mee te nemen in je accessoires zoals een knuffel, hydrofiele doeken en een poster bijvoorbeeld. Probeer het geheel rustig te houden zodat het niet te druk wordt in de kamer.

 

 

 

 

 

You are currently buying products for '' Quit