Cart(0 Products)
No products found

Hoe richt ik mijn kinderkamer in met de trendkleur lila?

10 Oct 2023

De kleur lila is helemaal van nu en dit wil je natuurlijk ook toepassen in je eigen interieur. Wij gaan je tips geven hoe je deze kleur het beste kunt verwerken in de kinderkamer. 

De basis
Kies als basis een lichtroze of beige kleurtje voor op de muur. Hiermee ontstaat er een zachte en warme ondertoon. Je kunt natuurlijk ook kiezen voor een behang. Kies dan iets met roze en lila accenten. Deze kleuren kunnen je later terug laten komen in de kamer door middel van accessoires. In onze shop verkopen we heel veel leuke behangetjes, dus neem vooral een kijkje!


Kleur
Besluit voor jezelf met welke accentkleuren je verder gaat werken. Door te werken met een paar gekozen kleuren creëer je een mooi geheel en ontstaat er geen chaos. 

In dit geval: roze, lila en beige.

De accessoires
Kies voor mooie accessoires passend binnen je kleurthema. Denk aan een vloerkleed, posters, muurstickers, nachtkastje, nachtlampje, plaids, kussentjes, knuffels en andere leuke accessoires. Probeer het geheel rustig te houden, zodat de kinderkamer niet te druk word.

 

Het hemeltje is van het merk Liewood en heet Enzo Sandy. Ook het nachtkastje en nachtlampje zijn van Liewood en heten Damien Tuscany rose en Winston oplaadbare nachtlamp Cat sandy. Het vloerkleed is van Tapis Petit en heet Valerie. Het plaid is van Jollein. De poster en het dekbedovertrek zijn van Studio Loco. Het knuffeltje is van Jellycat. Veel shop plezier!

You are currently buying products for '' Quit
By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »