Cart(0 Products)
No products found

De leukste kraamcadeaus

20 Sep 2023

Hoera! Een vriend, familielid, kennis of collega is net bevallen. Nu moet je op zoek naar het perfecte kraamcadeau voor de kersverse ouders. Je wil natuurlijk iets geven waar de ouders echt blij mee zullen zijn en waar ze ook echt iets aan hebben, maar met zo veel opties is het soms nog best lastig om een keuze te maken. Maar geen zorgen, wij geven je advies over de beste kraamcadeaus die te vinden zijn op onze website!

Er zijn veel verschillende soorten kraamcadeaus. Je hebt praktische, maar ook waardevolle dingen met herinneringen. Hieronder staan een aantal voorbeelden van leuke, maar ook praktische kraamcadeaus.

1. Verzorgingsproducten

Als je kiest voor verzorgingsproducten als kraamcadeau dan weet je zeker dat het een praktisch en nuttig cadeau zal zijn, die de ouders van het pasgeboren kindje erg zullen waarderen. Je kan er namelijk niet genoeg van hebben. Natuurlijke en biologische producten zijn de beste keuze, omdat ze geen schadelijke chemicaliën bevatten die slecht zijn voor de babyhuid. Een voorbeeld van een merk dat natuurlijke en biologische producten verkoopt is Naïf. De producten van Naïf zijn ontworpen voor de gevoelige huid van pasgeboren baby’s. De producten van Naïf hydrateren de huid en voorkomen roodheid en andere irritaties. 

2. Hydrofiele doeken

Ook hydrofiele doeken zal je nooit genoeg hebben. Ouders zullen snel merken dat ze overal handig voor zijn. Hydrofiele doeken gebruik je onder andere als spuugdoekje, knuffeldoek, handdoek of luierdoek. Er verdwijnen vaak tientallen hydrofiele doeken in de was, dus de ouders gaan zeker blij zijn met een extra setje. Hydrofiele doeken zijn gemaakt van een licht en ademend materiaal wat heel fijn is voor de babyhuid. Ze zijn lekker zacht en vangen melk, kwijl en ander vocht gemakkelijk op. Hydrofiele doeken zijn er in veel verschillende maten, kleuren en printjes. Zoek dus en mooi setje uit dat helemaal past bij de smaak van de ouders.

3. Bed Essentials 

De nachtrust van een pasgeboren kindje, maar ook de nachtrust van de ouders is heel erg belangrijk. Spullen die zullen helpen bij een betere nachtrust zijn dus essentieel voor de nachtrust van het hele gezin. Denk hierbij aan een slaapzak, hartslagknuffel of een draagbaar muziekdoosje (witte ruis apparaatje). Een slaapzakje houdt de baby warm en knus tijdens het slapen. Een slaapzak kan er zelfs voor zorgen dat de baby langer doorslaapt vanwege het veilige, geborgen gevoel. Wat ook geweldig is als kraamcadeau is een hartslagknuffel. Niet veel ouders denken eraan om een hartslagknuffel aan te schaffen voordat ze weten hoe handig ze eigenlijk zijn. Een hartslagknuffel heeft meerdere functies, want naast dat de knuffels gewoon heerlijk zacht zijn zorgen ze ook voor troost. Hartslagknuffels hebben verschillende standen met geluidjes die kalmerend werken voor de baby. Dit zijn geluiden als wind, golven, regen, baarmoeder of hartslag. De geluiden zorgen voor rust en regelmaat, wat de baby helpt om in slaap te komen en zich te houden aan een slaapritme. Dit geld ook voor een draagbaar muziekdoosje (witte ruis apparaatje). Dit werkt ongeveer hetzelfde als een hartslagknuffel, maar het draagbaar muziekdoosje speelt hardere geluiden af die nog een stuk meer kalmerend werken als de baby bijvoorbeeld aan het huilen is.

4. Speelgoed

Een pasgeboren kindje kan natuurlijk nog niet heel veel, maar naar mate de baby ouder wordt is het belangrijk om de motoriek te stimuleren. Een voorbeeld van leuk speelgoed voor een baby is een zacht activiteitenboekje. Een activiteitenboekje heeft verschillende texturen die ervoor zorgen dat de zintuigen van de baby worden gestimuleerd. Denk hierbij aan zachte, ruwe en gladde stoffen. In een activiteitenboekje zitten vaak ook spiegeltjes, piepende geluidjes, knisperend papier en rammelende belletjes. Je kan ook kiezen voor een activiteitenkubus, activiteitenknuffel of een ander activiteitenspeeltje. Ook een rammelaar is leuk om cadeau te geven aan een baby. Een rammelaar stimuleert de motorische vaardigheden en het gehoor van de baby wat erg belangrijk is. Kies wel een rammelaar die niet te groot is. De baby moet hem natuurlijk wel vast kunnen pakken. Baby's vinden het vaak leuk om alles in hun mond te stoppen. Je kan er daarom ook oor kiezen om bijtspeelgoed te geven. Het kauwen op bijtspeelgoed helpt bij de ontwikkeling van de kauwspieren. Als het kindje wat ouder wordt dan is bijspeelgoed ook heel handig voor als de tandjes door beginnen te komen. Het kauwen verminderd de druk op het tandvlees. Tijdens het spelen moet je natuurlijk ook wel een zachte ondergrond hebben om op te spelen. Het is dus erg handig om een speelmat te hebben die zacht en comfortabel is voor de baby.

5. Knuffels

Knuffels zijn een van de klassieke kraamcadeaus. Er zijn zo veel soorten en maten waar je uit kan kiezen, dus er zit er vast eentje bij die helemaal past bij dit pasgeboren kindje. Een knuffel is leuk om te geven, omdat het een blijvende herinnering is aan de persoon van wie je de knuffel hebt gekregen, maar ook aan de eerste dagen van het leven van het kindje. Als het kindje opgroeit kan een knuffel nog steeds een vertrouwd gevoel geven. Een knuffel is een tijdloos cadeau. De baby kan het jarenlang met zich meedragen. Let wel op dat je niet een knuffeltje koopt met kleine losse onderdelen, dat zou gevaarlijk zijn voor de baby. Het best kan je kiezen voor een simpel knuffeltje of knuffeldoekje.

6. Bewaarbundel geboortekaartjes

Het is natuurlijk superleuk om alle waardevolle geboortekaartjes die je hebt gekregen te bewaren, maar je wilt natuurlijk niet dat ze allemaal rondslingeren door de kast. Een geboortekaartjes bewaarbundel is daar de perfecte oplossing voor. Zo bewaar je alle kaartjes netjes en compact zonder dat ze scheuren. Hoogstwaarschijnlijk hebben de ouders hier niet aan gedacht en juist daarom is het zo leuk om dit te geven als kraamcadeau.

 

 

Een cadeautje bestellen en direct laten versturen naar de juiste ontvanger? Dat kan!

Wij bieden jou de mogelijkheid om een cadeautje rechtsreeks naar de juiste ontvanger te sturen.  Dit is super handig als je bijvoorbeeld zelf niet in staat bent om het cadeau persoonlijk te geven. Wij zorgen er ook voor dat je cadeau op z'n aller mooist wordt ingepakt en op tijd wordt afgeleverd bij de ontvanger. Als je het cadeau voor 17:00 besteld kunnen wij ervoor zorgen dat het cadeau die zelfde dag nog verzonden wordt. Wat je wel zelf moet doen is het cadeau uitzoeken en tijdens het bestellen het adres van de ontvanger invullen als verzendadres. Het is handig om een inpak keuze toe te voegen, zo weten wij hoe je het cadeau ingepakt wil hebben. Als er niks wordt ingevuld bij deze keuze, dan pakken wij het altijd in met gender neutraal papier of papier passend bij het artikel.

 

Kaartje meezenden

Je kunt er ook nog voor kiezen om een kaartje met het cadeau mee te sturen, want met een persoonlijk kaartje wordt je cadeau natuurlijk een stuk leuker en persoonlijker. Wij hebben een ruim assortiment aan leuke kaarten die je mee kan sturen met je cadeau. Als service schrijven wij er een door jou gekozen tekst op. Bij het invulveld van de kaart kun je de tekst typen.

You are currently buying products for '' Quit
By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »