• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Bling2o

Bling2o is een merk met kleurrijke en stijlvolle zwembrillen voor kinderen. Deze brillen zijn niet alleen functioneel maar ook erg modieus.
Geslacht
Kleuren
Leeftijd

Bling2o

Bling2o is een merk dat bekend staat om zijn assortiment kleurrijke en stijlvolle zwembrillen voor kinderen. Ze zijn gespecialiseerd in het ontwerpen van zwembrillen met opvallende ontwerpen, glitters, en leuke thema's. Deze brillen zijn niet alleen functioneel maar ook modieus, waardoor zwemmen nog leuker word!

 

Over Bling2o

Unieke Ontwerpen: Bling2o-zwembrillen staan bekend om hun unieke en creatieve ontwerpen. Ze variëren van glinsterende glitters tot kleurrijke patronen en leuke vormen, waardoor ze aantrekkelijk zijn voor kinderen.

Comfort en Functionaliteit: Naast hun opvallende ontwerpen besteedt Bling2o ook aandacht aan comfort en functionaliteit. De brillen zijn ontworpen met het oog op veiligheid en comfort voor kinderen tijdens het zwemmen.

Diverse Thema's: Bling2o biedt een breed scala aan thema's voor hun zwembrillen, waaronder dieren, fantasy, sport en meer. Hierdoor kunnen kinderen brillen kiezen die passen bij hun persoonlijke voorkeuren en interesses.

 

Geschiedenis Bling2o

Wie had toen gedacht dat een thuisproject met hun kinderen een internationale lijn zou worden?! Nadat vrienden en buren vroegen om hun eigen op maat gemaakte bril, realiseerden de makers van Bling2o dat ze iets op het spoor waren. Ze waren ervaren in New Yorkse groothandels-, merchandising- en productontwerpexperts en lanceerden moedig Bling2o in 2013. Ze weten dat wanneer ze hun passie combineren met de trends waar kinderen dol op zijn, er eindeloze mogelijkheden zijn voor onze producten. Er gaat niets boven het maken van een product dat iedereen aan het lachen maakt.Garantie 

De brillen zijn latexvrij, loodvrij en hebben anti-condens eigenschappen. Tijdens alle stadia van de ontwikkeling van ons product voeren ze controletestprogramma's van de hoogste kwaliteit uit via zeer geaccrediteerde laboratoria. Alle Bling2o-producten voldoen aan de strengste wereldwijde veiligheidsnormen, CPSIA, Consumer Product Safety Improvement Act. Als leider in kinderproducten en voor meerdere consumentenmarkten, Bling2o is vastbesloten om nu en in de toekomst alle vereiste veiligheidsnormen voor kinderproducten te halen en te overtreffen.

Op dit moment ben je producten aan het kopen voor '' Sluiten