• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

KINDERCAMERA

Open de deur naar creativiteit en plezier met de kindercamera's. De perfecte vriend voor kleine avonturiers! 
Geslacht
Kleuren
Leeftijd

KINDERCAMERA

Open de deur naar creativiteit en plezier met de kindercamera's. De perfecte vriend voor kleine avonturiers! 

Stel je voor een glimlach op het gezicht van je kind terwijl ze hun eigen kleine kindercamera vasthouden, klaar om de wereld vast te leggen zoals zij die zien. Dat is het magische moment dat een kindercamera kan brengen. 

Een kindercamera is niet zomaar een accessoire. Het is een leuke manier om de creativiteit van je kind te bevorderen. Het vangt niet alleen momenten, maar ook verhalen, verbeelding en groei. Door te fotograferen, leren kinderen op een speelse manier kleuren herkennen, composities maken en hun eigen unieke perspectief ontwikkelen.

Waterdichtheid 

Voor een kindercamera is het belangrijk dat hij waterdicht is. Natuurlijk wil je kind zijn of haar camera ook meenemen op vakantie, om daar toffe foto’s te maken. Je zal zien dat ze hem overal mee naartoe nemen. Dan is het maar wel zo veilig om een waterdichte camera te hebben, voor het geval die in het zwembad valt. Maar ook al je kind per ongeluk drinken over de camera heen morst, is het fijn als deze het gewoon nog doet!

Ontwikkeling met een kindercamera 

Het is een leerzame vriend die ontworpen is met de behoeften van kinderen in gedachten. Fotografie stimuleert de creativiteit van kinderen. Het is een kunstvorm waarmee ze hun wereld op een unieke manier kunnen vastleggen.

 Een kindercamera geeft kinderen een stem. Ze kunnen hun gedachten en gevoelens delen door middel van beelden, wat hun zelfexpressie bevordert. Fotograferen is leren. Kinderen ontwikkelen concentratie en motoriek terwijl ze plezier hebben met hun camera.

Gebruiksgemak is een musthave

Voor jonge kinderen is het belangrijk dat een camera simpel in het gebruik is. Kinderen willen meteen aan de gang met hun camera en zien het echt niet zitten om een hele handleiding door te moeten lezen. Hiernaast zullen ze snel verveeld raken als ze er niet uitkomen hoe de kindercamera werkt. Kinderen moeten de camera kunnen pakken en meteen ermee op pad kunnen gaan!

Gebruikersgemak houdt ook in dat de kindercamera niet te complex in elkaar zit. Zo heeft de beste kindercamera al voldoende aan een aantal simpele knoppen. Het is daarbij nog fijner als er op die knoppen doormiddel van een printje duidelijk gemaakt wordt waarvoor de knop bedoeld is. Verder moet de camera natuurlijk niet te groot zijn voor kinderhanden. En als laatste helpen twee gaten om doorheen te kijken in plaats van maar éen ook veel in het gebruiksgemak.

Belangrijk over een kindercamera

Kinderen hebben een aantal dezelfde en een aantal verschillende doeleinden met een camera. Zo leggen zij ook graag belangrijke momenten vast. Veel digitale camera’s zijn voor kinderen draaibaar gemaakt om selfies en vlogs te maken. Kindercamera’s zien er ook vaak aantrekkelijk uit door hun opvallende kleur en design.

Een kindercamera heeft een sterkere hardere of rubberen buitenkant waardoor deze tegen een stootje kan, zodat je jouw kind ook vrij de gang kunt laten gaan met de camera.

Kinderen worden steeds zelfstandiger en gaan vaak zelf dingen ondernemen. Zij vinden het net als volwassenen leuk en waardevol om dingen vast te leggen. Hiervoor hebben ze natuurlijk wel een goede camera nodig. 

Een kindercamera heeft een sterkere hardere of rubberen buitenkant waardoor deze tegen een stootje kan, zodat je jouw kind ook vrij de gang kunt laten gaan met de camera.

 

Op dit moment ben je producten aan het kopen voor '' Sluiten