• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

MAGNETISCHE TEGELS

Op zoek naar magnetische tegels? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!
Geslacht
Kleuren
Leeftijd
€198,95 €160,00

MAGNETISCHE TEGELS

 

Magnetische tegels

Magnetische tegels zijn niet alleen leuk, er zitten ook veel voordelen aan verbonden. Denk bijvoorbeeld aan het ontwikkelen van verbeeldingskracht en creativiteit. Het is speelgoed met een open einde! Of je nu alleen speelt of met vrienden en familie, de tegels stimuleren de fijne en grove motoriek terwijl kinderen steeds grotere kastelen, raketten, bruggen, torens, kleur sorteervakken maken en patronen en vormen verkennen (en nog veel meer). Het magnetische speelgoed groeit mee naarmate je kind leert, zich ontwikkelt en het spel meer geëvolueerd wordt. 

 

Magnetische tegels leeftijd

Het leuke aan de magnetische tegels is dat het geschrikt is voor alle leeftijden vanaf 3 jaar. Als je kindje wat jonger is dan helpen de magnetische tegels bij het stimuleren van de motoriek, maar wanneer kinderen wat ouder worden blijft het leuk. Het zal dan zorgen voor ruimtelijk inzicht en je kindje zal leren om vrij te spelen. Al met al zorgen de magnetische tegels voor veel plezier bij elke leeftijd.

 

Merken

Bij ons vind je Magnetische tegels van de prachtige merken Connetix. Beide merken bieden een ruim assortiment met veel verschillende soorten sets. Van een starter pack tot aan expansion packs. Combineer ze, breidt uit en creëer de mooiste creaties. Al het magnetisch constructiespeelgoed is met elkaar te combineren. 

 

Connetix

Connetix Tiles is in juni 2019 officieel gelanceerd door twee families die elkaar ontmoetten toen hun kinderen samen naar de basisschool gingen. Nadat ze hadden gezien hoe hun kinderen niet alleen genoten van het spelen met magnetische tegels, maar ook leerden terwijl ze dat deden, besloten ze hun eigen versie te maken die sterk en veilig was en helderdere brekingen bood dan de huidige tegels op de markt. Ze houden ervan om thuis groots te bouwen en hun creaties te delen via sociale media.

Met Connetix kunnen kinderen 2D- en 3D-vormen leren bouwen. Hierbij kunnen ze hun fantasie en creativiteit kwijt, wat erg belangrijk is voor kinderen. De tegels van Connetix stimuleren de cognitieve ontwikkeling, ruimtelijk inzicht, hand-oogcoördinatie, fijne en grove motoriek en helpen kinderen kennis op te bouwen rond STEAM-concepten. STREAM is een afkorting van Science, Technology, Engineering, Art and Mathematics. Hiierbij krijgen kindereen de ruimte om te ontdekken, ervaren, ontwerpen, aan te passen en samen te werken. Dat allemaal alleen door te spelen!

Kinderen kunnen met de magnetische tegels zelfstandig of met vrienden en familie spelen, waarbij ze belangrijke sociale vaardigheden ondersteunen, zoals teamwerk, samenwerking, doorzettingsvermogen en veerkracht. Bouw de grootste kastelen, raketten, bruggen, torens, kleur sorteervakken, patronen en vormen.

Speelgoed met een open einde helpt niet alleen de verbeeldingskracht en creativiteit van een kind te ontwikkelen, het groeit ook met het kind mee naarmate het leert en zich ontwikkelt en het spel meer geëvolueerd wordt. Een eenvoudige bal die door een jonger kind is ontworpen, kan voor een ouder kind een gecompliceerde creatie worden met meer gedetailleerde engineering. 

Connetix Tiles is trots op het produceren van een kwaliteitsproduct dat jarenlang meegaat in huizen over de hele wereld. Alle tegels zijn ook verzegeld en geklonken voor extra veiligheid en het unieke afgeschuinde ontwerp zorgt ervoor dat Connetix sterk is en tegelijkertijd prachtige heldere brekingen creëert. Connetix is een Australisch bedrijf vervaardigd in China en ze nemen de veiligheid van hun producten zeer serieus. Alle noodzakelijke tests en goedkeuringen die nodig zijn om Connetix te verkopen, zijn uitgevoerd.

 

Materialen

De magnetische tegels zijn gemaakt van veilige, daarzame materialen wat niet-giftig ABS-plastic dat BPA-,lood-en ftalaatvrij is. De magnetische tegels hebben magnetische randen. Deze ranen kan je heel gemakkelijk aan elkaar klikken om zo de mooiste figuren te creëeren. Alle tegels zijn ook verzegeld en geklonken voor extra veiligheid zonder dat de sterkte van de magneten afneemt. De magnetische tegels zijn bestand tegen jaren spelen en weerstaan schade, of kinderen nu binnen of buiten spelen. 

 

Op dit moment ben je producten aan het kopen voor '' Sluiten