• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

MAGNETISCHE TEGELS

Op zoek naar magnetische tegels? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!
Geslacht
Kleuren
Leeftijd

MAGNETISCHE TEGELS

 

Magnetische tegels

Magnetische tegels zijn niet alleen leuk, er zitten ook veel voordelen aan verbonden.
Denk bijvoorbeeld aan het ontwikkelen van verbeeldingskracht en creativiteit. Het is speelgoed met een open einde! Of je nu alleen speelt of met vrienden en familie, de tegels stimuleren de fijne en grove motoriek terwijl kinderen steeds grotere kastelen, raketten, bruggen, torens, kleur sorteervakken maken en patronen en vormen verkennen (en nog veel meer).
Het magnetische speelgoed groeit mee naarmate je kind leert, zich ontwikkelt en het spel meer geëvolueerd wordt. 

Merken

Bij ons vind je Magnetische tegels van de prachtige merken Connetix en Magna-Tiles. Beide merken bieden een ruim assortiment met veel verschillende soorten sets. Van een starter pack tot aan expansion packs. Combineer ze, breidt uit en creëer de mooiste. Creaties. Al het magnetisch constructiespeelgoed (Connetix en Magna-Tiles) is met elkaar te combineren! 

Materialen

De magnetische tegels zijn gemaakt van veilige, daarzame materialen wat niet-giftig ABS-plastic dat BPA-,lood-en ftalaatvrij is. 
Alle tegels zijn ook verzegeld en geklonken voor extra veiligheid zonder dat de sterkte van de magneten afneemt. De magnetische tegels zijn bestand tegen jaren spelen en weerstaan schade, of kinderen nu binnen of buiten spelen. 

Op dit moment ben je producten aan het kopen voor '' Sluiten