• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Tandenpret

Zoek je wat speciaals op het gebied van tandjes? Het merk Tandenpret heeft een uniek bewaar album ontworpen! Met prachtige illustraties is het een handige organiser waar alle melktandjes mooi in bewaard kunnen worden.
Geslacht
Kleuren
Leeftijd

Tandenpret

Het merk

Tandenpret is een merk dat zich focust op kindertandverzorging. Het bedrijf is opgericht met als doel om kinderen te helpen bij een gezonde tandhygiëne, en hoe ze deze moeten ontwikkelen en behouden. 

Tandenpret werkt samen met tandartsen en kinderartsen om ervoor te zorgen dat hun producten veilig en uiteraard effectief zijn voor kinderen. 

Tandenboekjes

Ben je op zoek naar wat speciaals op het gebied van tandjes? Het merk Tandenpret heeft een uniek bewaar album ontworpen!

In dit te gekke bewaarbundeltje kun je bijhouden wanneer en welk tandje je kind gewisseld heeft. De tandjes kan je in speciale vakjes ordenen. Leuk om deze bijzondere momenten van je kleine op een mooie manier bij te kunnen houden!

Het boekje heeft een speciale kunststof houder met een doorzichtige draaibare deksel met vakjes waarin elke tand zijn eigen plekje heeft. Er is ook plaats voor een foto en bij elke tand kun je bijhouden op welke datum deze gewisseld is.

Daarnaast bevat het boekje vijf speciale kaartjes die het extra interessant maken voor je kleine. Deze kaartjes beschrijven educatieve weetjes over de tanden met daarbij leuke tekeningen. Ook bieden de kaartjes ruimte voor eigen (aan)tekeningen van je kind.

De tandenboekjes zijn ontworpen speciaal voor kinderen tussen de 3 en 12 jaar oud. Er zijn verschillende boekjes beschikbaar. 

Het boekje heeft een luxe kwaliteit met een extra glansafwerking aan de buitenzijde en een magnetische sluiting om hem te sluiten. 

De boekjes zijn geweldig om cadeau te geven! Ze zijn namelijk een super aanvulling op tandenborstels, tandpasta's en mondspoelingen waardoor kinderen een complete en educatieve tandverzorgingservaring zullen krijgen. 

Bewaar  melktandjes in dit mooie tandenboekje en raak ze nooit meer kwijt!

Op dit moment ben je producten aan het kopen voor '' Sluiten