• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Eeveve

Eeveve is in 2019 opgericht door een Nederlands gezin met hun dochter Eve. Zij wilden het interieur graag op een stijlvolle manier wilde beschermen tegen alle avonturen van hun kleine meid. Zij hebben besloten om hun ervaringen en oplossingen te delen met
Geslacht
Kleuren
Leeftijd

Eeveve

Onstaan Eeveve

Eeveve is in 2019 opgericht door een Nederlands gezin met hun dochter Eve. Zij wilden het interieur graag op een stijlvolle manier wilde beschermen tegen alle avonturen van hun kleine meid. Zij hebben besloten om hun ervaringen en oplossingen te delen met de vele ouders die een eenzelfde zoektocht doormaken.

Wat begon als een vloermat voor onder de kinderstoel, breide zich binnen een aantal maanden al snel uit tot een compleet scala aan producten! Aan elke plek in het huis werd gedacht.

Producten

De producten van Eeveve zijn veelzijdig en beschermen je interieur op een stijlvolle manier. Het avontuur van de eerste jaren dat je kindje op ontdekkingsreis gaat is bijzonder mooi. In deze fase wil je minder zorgen en meer genieten. De producten van Eeveve dragen hieraan bij!

Of het nu gaat om het proeven van de eerste maaltijden of het veilig spelen op de vloer, Eeveve wilt je kind de ruimte geven om dit te ontdekken! Niet meer na elke hap direct op de knieën om de vloer schoon te vegen, of bang zijn dat je kindje op de harde vloer valt met de eerste keer zitten, kruipen en lopen.

Visie

Eeveve streeft naar de mooiste kwaliteit, zodat de producten lang meegaan! Gedreven door passie komt het familiebedrijf tot leven met het maken van de ontwerpen en het kiezen van de juiste trend kleuren. Iedereen heeft zijn eigen talent binnen het bedrijf, waardoor ze al hun dromen kunnen realiseren voor jullie!

Ze denken aan de natuur en aan de sporen die ze achterlaten, de volgende generaties moeten met volle teugen van het leven kunnen genieten. Daarom maken ze niet alleen producten die hen helpen ontdekken, maar ook producten die milieuvriendelijk en duurzaam zijn. De verpakking die Eeveve gebruikt is recyclebaar en de producten zijn niet schadelijk.

 

Op dit moment ben je producten aan het kopen voor '' Sluiten