• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

BLOEMEN

bloemenbehang; een tijdloze en klassieke keuze voor een kinderkamer!
Geslacht
Kleuren
Leeftijd

BLOEMEN

Een kinderkamer is een speciale ruimte waar kinderen heerlijk kunnen spelen, leren en groeien. Als het gaat om het decoreren van zo'n kamer is er niets zo vrolijk en kleurrijk als tof bloemenbehang!

Bloemenbehang kan erg variëren. Het is er in allerlei soorten en maten, van zachte pasteltinten tot aan felle/heldere kleuren. De keuze van het behang is afhankelijk van de style die je wilt creëren in de kinderkamer. Het moet uiteraard ook aansluiten op persoonlijkheid van je kind.

Een kinderkamer met bloemenbehang kan zowel rustgevend als energiek zijn en past bij verschillende leeftijd.

Hoe creëer ik een rustgevende sfeer?

Ga je voor een rustgevende sfeer? Kies dan voor  een behang met zachte pasteltinten. Roze, mintgroen en lichtblauw zijn bijvoorbeeld perfecte kleuren voor een rustgevende kamer. Een behang met wat kleinere bloemen zorgt voor een subtiel effect en past goed bij een klassieke of romantische sfeer. Wanneer je het behang combineert met meubels en accessoires in dezelfde (hout)tinten, creëer je een rustige en serene sfeer.

Energieke sfeer

Wil je toch liever een energieke sfeer in de kinderkamer? Kies dan voor een wat drukker behang met felle, heldere kleuren. Denk aan rood, geel of oranje. Ook is een drukke print een goede optie. Zo’n behang sluit goed aan op een vrolijke en speelse sfeer. Het behang kan een goede basis vormen voor een kleurrijke en levendige kamer. Combineer het behang met bijpassende meubels en accessoires in dezelfde tinten, om het geheel compleet te maken.

Verschillende leeftijden tips

Bloemenbehang kan bij elke leeftijd passen, voor jong en oud! Voor een babykamer kun voor zachte pasteltinten en een rustig bloemetjes printje. Combineer het behang met een wiegje en een commode in dezelfde stijl. Kies voor bijpassende accessoires zoals zachte knuffels, mobieltje en een vloerkleed met passende sfeer. Zo creëer je een knusse en gezellige babykamer.

Voor een peuterkamer kan je voor een behang met grotere bloemen en felle kleuren kiezen. Combineer het behang met een peuterbedje en beddengoed in dezelfde stijl. Kies voor speelse accessoires zoals een speelkleed, muurstickers en wellicht wat kussens met bloemenmotief. Op deze manier creëer je een vrolijke en speelse peuterkamer.

Voor een tienerkamer zou je voor een behang met een meer volwassen uitstraling kunnen kiezen. Ga dan bijvoorbeeld voor een behang met grotere bloemen in rustige kleuren. Denk aan grijs, blauw of nude tinten. Ook voor deze kamer is het leuk als de meubels en accessoires passen bij het behang. De kleuren en tinten uit het behang kun je hierdoor mooi teruglaten komen. 

 

Een kinderkamer met bloemenbehang is tijdloos en kan jarenlang meegaan. Het behang is niet alleen mooi om te zien, maar is ook sfeer bepalend. Of je nu kiest voor zachte pasteltinten of felle/heldere kleuren. 

Eenmaal gekozen en geïnstalleerd, kan een bloemenbehang een fantastisch canvas zijn voor toffe decoraties en accessoires. Het behang kan gemakkelijk worden aangevuld met andere bloemmotieven op bijvoorbeeld beddengoed, kussens, gordijnen of tapijten. Ook is het een goed idee om enkele (nep)planten of bloemen in de kamer te plaatsen om de overall sfeer compleet te maken. 

Zie hierboven het assortiment bloemenbehang!

Op dit moment ben je producten aan het kopen voor '' Sluiten