• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

VERZORGING

Natuurlijk wil je jouw kleintje zo goed mogelijk verzorgen, daar heb je dan ook de beste artikelen voor nodig!
Geslacht
Kleuren
Leeftijd
€19,95
€4,99
€4,99
€4,99
€29,95

VERZORGING

Alles voor de beste verzorging voor je kindje vind je bij Mevrouw Aardbei. Natuurlijk wil je jouw kleintje zo goed mogelijk verzorgen, daar heb je dan ook de beste artikelen voor nodig! Wij hebben een mooi aanbod aan de beste verzorgingsspullen. De meeste producten die je voor je newborn nodig hebt, komen van de Verzorgingsafdeling.

 

Alles wat je nodig hebt 

Hoe fijn is het dat je bij Mevrouw Aardbei in een keer kan slagen voor een groot deel van je verzorgingsproducten? Hydrofieldoeken, handdoekjes, washandjes, monddoekjes, verzorgingsproducten, billendoekjes boxen, aankleedkussens en spenen. Draagdoek, draagzak, luiertas, voedingskussen of kindernagellak of kinder lipgloss? Voor die producten zit je hier goed!

We hebben een groot aanbod aan de mooiste hydrofieldoeken, luierdoeken en monddoekjes. 120 bij 120 en 70 bij 70. Van onder ander Jollein, Done by Deer en Modern Burlap. Handdoekjes en washandjes hebben we in overvloed. We hebben verzorgingsproducten van onder andere Naïf en Linnea Mamma Baby. Billendoekjesboxen hebben we in het normale formaat, of een kleintje, voor onderweg. 

 

Ons favoriete merk 

De huid van een pasgeboren baby is 5 keer zo dun als de huid van een volwassenen. Je moet er dus extra voorzichtig mee omgaan, dit huidje raakt namelijk veel sneller geïrriteerd.

De fijne producten van Naïf zijn ontstaan doordat twee goede vrienden – die allebei vader werden – tegen hetzelfde probleem aan liepen. Eindeloos veel keus wat betreft babyproducten, maar vol met schadelijke stoffen als parabenen en minerale olie. Dat moest niet op hun baby’s. Zo werd Naïf geboren, met producten van pure kwaliteit. Of, zoals de mannen hun merk zelf omschrijven: no chemicals, no bullshit. Er zit wel wat parfum in!

Alles voor de beste verzorging voor je kindje vind je bij Mevrouw Aardbei!

Op dit moment ben je producten aan het kopen voor '' Sluiten