• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

muurstickers Sterren

Mooie muurstickers sterren in diverse kleuren om een sterrenhemel te maken van de kinderkamer of babykamer. Deze stickers in de vorm van sterren staan erg leuk boven het bedje en op een kale wand.
Geslacht
Kleuren
€8,95 €7,25

muurstickers Sterren

Mooie muurstickers sterren in diverse kleuren om een sterrenhemel te maken van de kinderkamer of babykamer. Deze stickers staan erg leuk boven het bedje en op een kale wand. Het is super eenvoudig om een leuke sfeer neer te zetten en ze zijn ook makkelijk te verwijderen! Tover elke kamer om tot een te gekke droomwereld.

Dromen

Met deze stervormige stickers komt je kleintje zo in slaap en is klaar om op avontuur te gaan. Deze producten zijn hip en trendy en zijn altijd te varieren op wat uw kleine graag wilt hebben. Plak ze op in een vorm, of laat ze bijvoorbeeld vanuit een driehoek op de muur in het kinderbedje vallen. Maak een patroon, of doe alles geheel op gevoel.

Combineren

Combineer verschillende formaten sterren muurstickers met elkaar of juist verschillende kleuren. Sommige van de sterren muurstickers hebben ook een maan, wat voor een mooi hemels gevoel geeft. Combineren met goude stickers en zilveren stickers geeft een warm, cool effect wat mooi staat in een neutrale kinderkamer. Decoreer je kinderkamer met donkere sterren zoals zwarte muurstickers of donkergrijze sterren voor een wat stoerdere uitstraling of gebruik juist de gouden met roze varianten, voor een lieve uitstraling. Alles is aan te passen op je eigen smaak!

Naast alleen stickers te gebruiken is het goed te combineren met andere muurelementen zoals leuke wandkastjes, hippe posters of kleine decoraties die je op wandplankjes zet! Mevrouw Aardbei verkoopt puntige lange ster muurtisckers maar ook meer kleine ronde sterren. Sterren met glitter in combinatie met matte stickers zort oor een opfleurend effect zonder de kamer te druk te maken. De leukste en mooiste muurstickers sterren vind je bij Mevrouw Aardbei!

Op dit moment ben je producten aan het kopen voor '' Sluiten