• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

KNUFFELS

Kinderen zijn dol op zachte knuffels. Om vanuit bed naar te kijken of om heerlijk mee te knuffelen! Een kinderknuffel is toch het beste cadeau?
Geslacht
Kleuren
Leeftijd
€73,90 €65,00
€37,95
Sold out
Jellycat gekookt eitje
€19,95
€33,95
€21,95

KNUFFELS

Kinderen zijn dol op zachte knuffels. Om vanuit bed naar te kijken of om heerlijk mee te knuffelen! Een kinderknuffel is toch het beste cadeau?

Op Avontuur

Samen met je kleine op stap is leuk en gezellig, maar met een extra kammeraad aan de hand van je kind maakt alles een stuk leuker! Super zachte knuffels zijn perfect om mee te nemen en tegen aan te liggen als je onderweg moe bent van al je avonturen. Hou de knuffels vast, en maak ze je beste vriend! Zeeavonturen gepland? Een grote octopus knuffel, piraten knuffel, bultrug knuffel of een walvis knuffel zijn hier je beste vriend! Of ga je liever naar een dierenballet, dan kun je kiezen voor bijvoorbeeld een prachtige zwaan knuffel, een schattige muizen knuffel, een super zachte varken knuffeltje of zelfs een olifanten knuffel! 

Decoreren

Kleine knuffels zijn perfect voor elke kinderkamer, voor een lieve zachte uitstraling in een meisjes kinderkamer, of voor een stoere maar zachte uitstraling voor een hippe jongens kinderkamer. Zet deze lieve hippe knuffels op een kast, wandplankje of je nachtkastje. Kies je voor een lief konijn of muisje met een tutu, of voor een stoere dino of draak? De keuze is aan jou! Ga voor een simpele look en zet er een neer middenop de kast of ga voor een gezellig feestje en zet ze allemaal naast elkaar op de kast! Heb je een speelhoek of een tipi, dan passen ze daar ook goed in en zijn ze altijd klaar om met je te knuffelen

Poppen

Verwen je kleine meid en geef haar een prachtige pop! Een pop is goed voor de ontwikkeling van je kleine meid en ze heeft er ook nog eens plezier van! Poppen zijn goed voor rol spellen en je kunt ze natuurlijk ook leuk aankleden! Van leuke lieve hoedjes naar prachtige schattige jurkjes en mooie sokjes. 
Bij Mevrouw Aardbei koop je de leukste poppen en knuffels!

Op dit moment ben je producten aan het kopen voor '' Sluiten