• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Over Mevrouw Aardbei

De crème de la crème op gebied van design en kinderkamer accessoires

Veel meer dan een webshop voor de kinderkamer. We geven je inspiratie en de mooiste merken die je niet overal kunt vinden. Mevrouw Aardbei brengt je de crème de la crème op gebied van design en kinderkamer accessoires waarbij we alleen de mooiste items voor je selecteren.


Vind inspiratie

Bij Mevrouw Aardbei vind je inspiratie, creativiteit, gave merken, producten en kinderkamers. Via onze blog, Instagram, Facebook, en Pinterest kun je de trends op gebied van kinderkamers volgen. We zouden het te gek vinden als je ons volgt. Dream big!

De aller gaafste en mooiste accessoires voor baby's en kinderen… 

Met haar achtergrond in interieurstyling weet eigenaresse Merel als geen ander hoe ze de mooiste en tofste items voor kinderen moet verzamelen in haar webshop “Mevrouw Aardbei”. Dit doet zij door voor de trends uit te lopen en de hele wereld over te gaan om de meest unieke artikelen van de meest prachtige merken te selecteren. Heel veel musthaves voor je kindje, maar ook voor jezelf, allemaal even stijlvol en een aanwinst voor elk interieur! 

Leuk detail: er valt altijd een feestelijk pakket op je deurmat, want (bijna) alle artikelen worden mooi voor je ingepakt!Mevrouw Aardbei is ontstaan uit passie…a way of life!

"De naam Mevrouw Aardbei komt vanuit mijn jeugd, ik heb vroeger, toen ik een jaar of 2 was, eens serieus gereageerd op de vraag 'Wie alt bist du?'. Mijn antwoord was 'Aardbei'. Even later moest ik geopereerd worden en had ik in het ziekenhuis een aardbeiensweater aan. Een arts die mijn moeder goed kende noemde mij 'Mevrouw Aardbei' naar aanleiding van het voorval en de sweater. In mijn verdere leven werd ik regelmatig Mevrouw Aardbei genoemd.
Ik ben altijd al bezig geweest met vormgeving. In 2007 heb ik de opleiding op het Cibap Zwolle afgerond; Vormgever Reclame Presentatie en Communicatie. Daarna was mijn droom om naar Academie Artemis Amsterdam te gaan; in 2010 voltooide ik de opleiding Interieurstyling. Vervolgens heb ik freelance verschillende werkzaamheden uitgeoefend die met styling te maken hadden. Om mijn werk te tonen wilde ik een website maken. Op de site bood ik een aantal producten aan naast mijn werken, de producten op de site, toen nog vooral woonaccessoires, begonnen steeds beter te lopen. Ik kwam er achter dat mijn passie vooral ligt bij artikelen voor kinderen.
Ik werk iedere dag met ontzettend veel plezier: er is nog zo veel moois te ontdekken! Het is dan ook niet verwonderlijk dat styling mijn vak is geworden. Zo is de webshop Mevrouw Aardbei geboren."

In 2017 kregen we een zoon en in 2021 kregen we een dochter. Hierbij kan ik mij natuurlijk heerlijk uitleven op hun kamertjes, speelgoed en kleding.

BewarenBewaren

Op dit moment ben je producten aan het kopen voor '' Sluiten