• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Trybike

De Trybike. De fiets gaat lang mee, is duurzaam en ziet er stoer uit.
Geslacht
Kleuren
Leeftijd
€18,95
€144,95 €134,95
€144,95 €134,95
€144,95 €134,95

Trybike

Pim en Alex zijn twee broers en gek op fietsen. Naast fervent fietsers zijn ze al 10 jaar importeur van veel leuk speelgoed en met name speelgoed op wielen waaronder ook loopfietsen. Ze waren niet zo blij met de producten die ze importeerden. De kwaliteit, de prijsstelling en manier van werken. Eigenwijs als ze zijn hebben we met alle kennis die ze in de loop der jaren op hebben gedaan een loopfiets ontwikkeld die in hun ogen perfect is. De Trybike. De fiets gaat lang mee, is duurzaam en ziet er stoer uit. Eigenlijk hadden ze dit als kind ook gewoon willen hebben.


Dutch design

Ze zijn 1,5 jaar bezig geweest met de ontwikkeling, hebben 34 proefmodellen gemaakt, 7 testpiloten de Trybike bruut laten mishandelen en toen waren we tevreden. Ontworpen en getest in Nederland. Helaas is produceren te duur in Nederland of Europa maar we hebben een kleine fabriek in China gevonden die de Trybike maakt op een verantwoorde manier. Met respect voor omgeving en voor mens. Ze zijn trots op de fabriek in China en de medewerkers. Inmiddels zijn ze eigenlijk gewoon vrienden.


Ze maken de Trybike zo duurzaam mogelijk met respect voor onze planeet en voor onze medemens. Dit begon al in de ontwerpfase door een sterk en kwalitatief product te maken dat lang meegaat. Ook door het kiezen van de juiste materialen. Zo min mogelijk plastic en bijvoorbeeld geen katoen want katoen verbouwen, biologisch of niet, is enorm milieubelastend. Ze gebruiken gecertificeerd hout, gerecycled karton en uitsluitend kwalitatieve en veilige materialen. Met de Trybike zijn ze goed op weg qua sustainability maar nog niet waar ze willen zijn. Het kan altijd beter en ze blijven altijd zoeken naar die verbeteringen.


Tips

Als je kind tijdens het (loop)fietsen de voetjes van de vloer houdt is het een volleert loopfiets expert. Nu kun je ook een echte fiets met trappers kopen. Mocht je een fiets met trappers kopen laat dan de zijwieltjes achter in de winkel. Het enige dat je kind nu nog hoeft te leren is te trappen en te remmen. Balanceren is geen probleem en na een uurtje oefenen fietsen de meeste kinderen al.

Bewaar de Trybike voor je volgende kind of geef de loopfiets door aan een ander kind. Dat is namelijk pas echt duurzaam.

Op dit moment ben je producten aan het kopen voor '' Sluiten