• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

A3 POSTERS

Stijlvolle posters in A3 formaat zijn perfect voor de baby of kinderkamer. Kinderposters zijn ideaal om een kinderkamer makkelijk mee op te leuken. Posters voor de kindermaker met mooie illustraties in kleur of in hip zwart wit, je vind bij ons een g...
Geslacht
Kleuren
-24%
Mushie poster alfabet
Mushie poster alfabet
€16,50 €12,50

A3 POSTERS

Stijlvolle A3 posters formaat zijn perfect voor de baby of kinderkamer. Kinderposters zijn ideaal om een kinderkamer makkelijk mee op te leuken. Posters voor de kindermaker met mooie illustraties in kleur of in hip zwart wit, je vind bij ons een groot assortiment kinderposters! A3 formaat posters komen het meeste voor en zijn makkelijk in te lijsten en/of op te hangen. Gebruik hiervoor een lijst, of een posterframe waarmee het met magneetjes wordt opgehangen. Ook kun je decoratieve tape gebruiken om je posters op te hangen.

Pastel

Hou je van pastel en zit dit in je kinderkamer? Dan passen bijvoorbeeld de Eef Lillemor posters goed in je kamer. Deze onterpen zijn schattig en heeft mooie kleuren en leuke thema's zoals eten, dieren of het weer. Mevrouw Aardbei heeft van eigen merk exclusieve posters met koala's in dezelfde zachte kleuren.

Monochrome

Eef Lillemor, Mini Learners en Tellkiddo hebben de mooiste zwart wit poster zowel met en zonder tekst. Monochrome posters passen in vrijwel elke kamer en dankzij de simpele ontwerpen zijn ze ook niet te druk op je muur. Het is bijvoorbeeld leuk om twee posters samen te combineren, in een gekleurde of monochrome kamer, zoals de Tellkiddo bear posters.

Thema's

Als je kinderkamer een thema heeft is het leuk dit ook op de muur te verwerken. Zoals een thema van de ruimte; dan is het erg leuk om bijvoorbeeld sterren muurstickers te gebruiken in combinatie met en poster van een maan, een tekst of een wolk. Heb je een ander thema zols met een circus, dan zijn daar natuurlijk ook ontwerpen voor zoals de Eef Lillemor circus animals die grafissch zijn getekend. Of de handgesschilderde ontwerpen van Mevrouw Aardbei met olifanen, beren en muizen. Kortom, het ruimste assortiment van A3 posters vind je hier!

Op dit moment ben je producten aan het kopen voor '' Sluiten