• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

KINDERKLEDING

Geslacht
Kleuren
Leeftijd
Maat
€40,50 €20,25

KINDERKLEDING

We hebben hele toffe kinderkleding voor kinderen van Sproet & Sprout in de shop. Sproet & Sprout vind het erg belangrijk om zichzelf te zijn. Dit is hoe ze hun handtekening en consistentie bewaren. Sproet & Sprout geloven dat echte schoonheid in de perfecte imperfecties ligt. Dit zie je niet alleen terug in de met de hand getekende prints, maar ook hoe ze de modellen kiezen voor de campagnes. We houden van imperfectie, net als echte mensen. Omdat dit voor Sproet & Sprout perfectie is.
De collecties bevat een grote diversiteit aan kledingstukken van rompers, broeken en jurken. Als je naar het strand gaat heeft het merk ook toffe items als zwembroekjes, bikini's en badpakjes. Ook voor de kinderkamer kun je hier slagen, dekentjes en dekbedovertrekken zijn ook deel van het assortiment!

we willen een lach op je gezicht toveren

Het merk Sproet & Sprout maakt gebruik van speelse experimenten. Dit speelse en vakmanschap maakt de kinderkleding collecties herkenbaar. Plezier maken is wat Sproet & Sprout belangrijk vindt. Daarnaast is het nog leuker om deze positieve energie te delen met de wereld en het niet té serieus te nemen. Omdat ze uiteindelijk een lach op je gezicht willen toveren.

we gaan voor tijdloos

Sociale verantwoordelijkheid is wat Sproet & Sprout hoog in het vaandel staat. Daarom maken ze constant bewuste beslissingen met alles wat ze doen. Dit is de reden dat de collecties met grote kwaliteit en tijdloze designs worden gemaakt. Maar ook de reden waarom ze communiceren op een warme en eerlijke manier. Naast dit is Sproet & Sprout altijd bezig om de diversiteit van mensen te laten zien in de campagnes. 

Een baby regelt zijn temperatuur vooral via zijn hoofdje. Het hoofdje van een baby is in verhouding bij de rest van zijn lichaam redelijk groot en beslaat 20% van het lichaamsoppervlak. Daardoor koelt je eerder af. Daarom moet je een baby warmer aankleden dan een kind of volwassene. Kinderkleding zal vaak "op de groei" gekocht worden, waardoor het in eerste instantie iets te groot valt.  

Shop kinderkleding van Sproet & Sprout bij Mevrouw Aardbei!

Op dit moment ben je producten aan het kopen voor '' Sluiten