• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

POPPENKLEERTJES

Hier vind je alles voor jouw poppen familie! Van Olli Ella poppenkleertjes voor jouw Dinkum Doll tot prachtige pakjes van Minikane voor de Paola Reina poppen... Verkrijgbaar in allerlei kleuren.
Geslacht
Kleuren
Leeftijd
€27,00 €24,95

POPPENKLEERTJES

Hier vind je alles voor jouw poppenfamilie! Van Olli Ella poppenkleertjes voor jouw Dinkum Doll tot prachtige pakjes van Minikane voor de Paola Reina poppen... Verkrijgbaar in allerlei kleuren.

Poppenkleding is een prachtige aanvulling op elke poppenverzameling en biedt kinderen de mogelijkheid om hun verbeeldingskracht te stimuleren.

Minikane

De prachtige poppenkleertjes van het Franse merk Minikane zijn gemaakt van een zacht katoenen stof speciaal voor kleine moedertjes! De kleding is aan te trekken bij bijvoorbeeld de Gordi poppen die wij in ons assortiment hebben. De lievelingspop kan helemaal in stijl worden aangekleed. De kleertjes zijn verkrijgbaar in allerlei kleurtjes en ook bevat de collectie verschillende soorten pakjes, jurkjes maar ook onderbroekjes en maillots.

Olli Ella

De zachtgebreide en jeukvrije rompertjes maar ook de 100% katoenen pyjama's van Olli Ella zijn perfect voor veel plezier! De gehele collectie vormt de perfecte garaobe voor jouw Dinkum Dolls! Het enige nadeel van deze collectie is dat de schattige kleertjes niet in jouw maat vallen!

De rompertjes worden aan de voorkant vastgemaakt met klittenband en twee neoknopen voor eenvoudig wisselen, ontworpen voor de kleinste handjes! 

Konges Sløjd

Konges Sløjd is een Deens merk dat bekend staat om zijn stijlvolle en duurzame kinderproducten. Een van de meest populaire productlijnen van het merk is de poppenkleding collectie. Ook hiervan hebben wij een leuke collectie in de shop. Van schattige jurkjes tot aan handige nursery sets. Oh, laten we het toffe poppen pyjamaatje niet vergeten. Wat zal het popje heerlijk slapen! 

Een ander kenmerk van de poppenkleding collectie van Konges Sløjd is het tijdloze stijltje en het gebruik van zachte kleuren en patronen. 

 

Kortom: genoeg poppenkleertjes om uit te kiezen voor jouw Dinkum Dolls of Paola Reina poppen!

Op dit moment ben je producten aan het kopen voor '' Sluiten