• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Studio Skinky

Studio Skinky is een ontwerpatelier. Ze waarderen items die goed gemaakt zijn, karakter uitdrukken, eenvoudig van ontwerp zijn en rekening houden met het welzijn van onze planeet.
Geslacht
Leeftijd

Studio Skinky

Studio Skinky

Het Australische merk Studio Skinky is een ontwerpatelier. Ze waarderen items die goed gemaakt zijn, karakter uitdrukken, eenvoudig van ontwerp zijn en rekening houden met het welzijn van onze planeet.

Hun verhaal

Ze ontwerpen dingen die ze willen hebben, maar nooit in de winkels konden vinden. De productie begon in 2008 vanuit hun schattige rijtjeshuis en sindsdien hebben ze soms werk gemaakt met een naaimachine, een elektrische zaag en een hamer of glas. Ze houden van recycling en willen niet onnodig bijdragen aan de stortproblemen van de aarde. Thuis composteren ze, gebruiken ze afbreekbare luiers op basis van maïs en hergebruiken ze hun drukwerk als briefpapier. Ze streven ernaar de impact op onze wereld te verminderen en daarom proberen ze alleen materialen te gebruiken die ethisch of op een duurzame manier zijn geproduceerd. En tot slot moet je onthouden, Studio Skinky werkt aan nieuwe ideeën om je te laten zien!!

Playon Crayon

Van Studio Skinky hebben we stapelbare krijtjes met mooie kleuren. Deze kleurrijke krijtjes zijn speciaal ontworpen voor kleine handjes. Het zijn dikkere en kortere krijtjes in vergelijking met traditionele krijtjes. Hierdoor zijn ze perfect voor peuters en kleuters die nog moeten leren hoe ze krijtjes vast moeten houden en ermee moeten kleuren.

De Playon Crayons zijn gemaakt van natuurlijke bijenwas en zijn vrij van schadelijke stoffen. Hierdoor zijn ze veilig voor kinderen om te gebruiken en zijn ze ook milieuvriendelijk.

De krijtjes vlekken niet en zijn sterk. Ze komen in een mooi doosje met 12 verschillende kleuren. Het doosje is handig en herbruikbaar. Zo kunnen  kinderen het doosje gebruiken om hun krijtjes netjes op te bergen en te vervoeren. Dit maakt de Playon Crayon ideaal om mee te nemen op reis, naar school of naar de kinderopvang.

 

Op dit moment ben je producten aan het kopen voor '' Sluiten