• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Stapelstein

Stapelstein biedt een bewegend en duurzaam alternatief dat een divers scala aan beweging en creativiteit in een beperkte ruimte mogelijk maakt.
Geslacht
Kleuren
Leeftijd

Stapelstein

Stapelstein

Beweging is de sleutel tot de holistische, gezonde ontwikkeling van elk kind en moet daarom een integrerend deel uitmaken van het dagelijkse leven van kinderen. Dit is echter nooit zo sedentair geweest als nu.

Stapelstein biedt een bewegend en duurzaam alternatief dat een divers scala aan beweging en creativiteit in een beperkte ruimte mogelijk maakt.

Spelen met het stapelen van stenen betekent beweging en creativiteit uitleven met het hele lichaam. Op die manier kunnen kinderen hun volledige potentieel verwezenlijken.

 

Ontstaan Stapelstein

Stephan's familieomgeving wordt gedomineerd door opvoeders. Tijdens zijn ontwerpstudies hield hij zich dan ook intensief bezig met pedagogische vraagstukken en merkte hij dat er te weinig aandacht wordt besteed aan een fundamentele behoefte van kinderen: de natuurlijke drang om te bewegen. Sindsdien zoekt hij naar eenvoudige oplossingen die aanzetten tot beweging binnen de bestaande leefomgevingen.

 

Hoe belangrijk is duurzaamheid voor Stapelstein?

Respect voor ons milieu begeleidt ons bij elke beslissing en elke handeling, zowel in de onderneming als in het privé-leven. De Stapelstein wordt klimaatneutraal geproduceerd. Door het innovatieve schuimproces met uitsluitend zuivere waterdamp wordt een grondstofbesparing van 96% bereikt. Stapelstein is ervan overtuigd dat de bruikbaarheid van een product op lange termijn minstens even belangrijk is voor duurzaamheid. Al in het ontwerpproces hebben ze ervoor gezorgd dat de Stapelstein een tijdloze uitstraling heeft, duurzaam is en uiteindelijk gemakkelijk kan worden gerecycled. Alle Stapelsteine zijn recycleerbaar, klimaatneutraal geproduceerd en worden rechtstreeks van de productie naar uw huis verzonden. Stapelstein is 100 % Gemaakt in Duitsland. Zuiver EPP - gemaakt met behulp van zuivere lucht en stoom. Geen weekmakers, additieven of andere dingen.

Op dit moment ben je producten aan het kopen voor '' Sluiten