• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

WANDPLANKEN EN WANDKASTJES

Ben je op zoek naar een stijlvolle, unieke wandplankjes en wandkastjes van mooi materiaal, dan ben je bij ons aan het juiste adres.
Geslacht
Kleuren
€118,00

WANDPLANKEN EN WANDKASTJES

Bij Mevrouw Aardbei richten we ons op allerlei mooie, unieke, stijlvolle producten en accessoires  voor de mooiste baby- en kinderkamers. Daar horen wat ons betreft zeker wandplanken en wandkastjes bij. In weinig baby en kinderkamers zullen wandplanken ontbreken. Ze zijn  natuurlijk onwijs handig om spullen die je steeds nodig hebt bij de hand te hebben. Denk aan een mooie wandplank boven de commode of aankleedtafel. Maar ook op andere plekken in de kamer zul je vaak voor een mooie wandplank kiezen. Het zijn op de eerste plaats enorme ruimte-winners, maar het biedt je natuurlijk ook een prachtige mogelijkheid voor het stylen van je baby- of kinderkamer. Mooie boeken of speeltjes er op, leuke kleuraccenten, accessoires die te maken hebben met het thema dat je voor de kamer hebt gekozen... gewoon teveel om op te noemen. En heb je inspiratie nodig dan kun je zeker terecht op onze site, waar we verschillende gave voorbeelden laten zien van ingerichte baby- en kinderkamers met natuurlijk verschillende bijzondere wandplanken en verschillende toepassingen.

Wandplanken heb je in maten en soorten. De gewone plank waar je iets op kunt zetten; combinaties van twee of zelfs drie planken in een rek. Maar je kunt ook denken aan wandkastjes, waarbij je speelt met de vorm en waar je toch leuke dingen in kwijt kunt in een leuke opstelling. Of wandrekjes met haken, waar je niet alleen een jasje of een badjasje of iets dergelijks op kwijt kunt, maar ook een coole mobiel bijvoorbeeld. Kortom, er zijn weinig dingen die je zo in staat stellen om je uit te leven qua styling  als wandplanken, wandkastjes en wandhaken. En Mevrouw Aardbei zou Mevrouw Aardbei niet zijn als ze niet de mooiste exemplaren bij elkaar gezocht zou hebben. Stuk voor stuk net even anders dan gemiddeld, maar allemaal even trendy en stijlvol. En hele gave plankendragers of wandplankhouders hebben we ook!


Houten wand- en muurhuisjes te kust en te keur


Nog altijd heel gewild zijn de muurhuisjes van Mevrouw Aardbei. Een set van drie muurhuisjes, die je al dan niet nog zelf kunt schilderen bieden je oneindig veel mogelijkheden voor je eigen creativiteit en het uitstallen van je leuke spulletjes. We hebben ze in verschillende vormen: de gewone set muurhuisjes of de hoge muurhuisjes -ook een set van drie. Maar je kunt ook kiezen voor de hexacons, de zeshoekige variant en nieuw en echt even anders,de triangle, een set van twee driehoeken of de arrow, de pijl. Gedurfd ook om de driehoeken en pijl eens te combineren of de pijl te gebruiken om de weg te wijzen naar die leuke kinderkamer. 

Om in de driehoeken te blijven, hebben we van Petit Monkey het Tipi wandkastje, met open achterkant, in de uitvoering roze en in het zwart. 
Heel erg bijzonder en een echte eyecatcher is van het merk Ferm Living een grote ronde wandkast voor aan de muur, de  Round Dorm. 


Wandplankjes voor een prachtig accent


Voor het kleinere accent hebben we van het Franse merk Mum en Dad Factory prachtige blank-houten muurplankjes van gebogen beuken multiplex. Plankje mountain, cloud en whale, met je raadt het al, de vorm van bergen,  wolkjes en een walvis. Pure eenvoud, pure klasse! 
Heel gaaf vinden we zelf ook de muurplankjes annex ophangrekjes van Roommate. De Roommaute Doodle drop. Een te gek metalen plankje waar je natuurlijk spullen of knuffels op kunt zetten, maar dankzij de druppels ook iets aan kunt ophangen. Ze zijn er in verschillende coole kleuren: grijs, roze, geel, zwart en wit. En voor de durfals:  je kunt ze ook combineren.

 

Trendy rechte wandplanken als statement.


We zeiden het al, ook met de 'eenvoudige' wandplank zoals we die in zijn meest pure vorm kennen kun je een statement maken. We hebben daarvoor twee topmerken in huis gehaald. Van Rose in April (zie ook de gave konijnenlamp van dit merk!) hebben we de Babou-serie ingekocht. Een enkele houten plank met een metalen frame (ophangsysteem), dat met zijn draadvorm mooi combineert  met de rechte houten plank. De planken zijn er in wit, grijs, licht roze, zwart en petrol, dus kunnen ze een plekje vinden in elke baby- of kinderkamer.
En van ditzelfde merk hebben we ook een wandrek met 3 planken. Bijna retro, maar helemaal van nu. Ook hier valt er veel te kiezen want we hebben ze in de kleuren wit, grijs, licht roze, zwart, petrol en kaki.  
Ferm Living heeft een prachtige serie met planken in de uitvoering black oak, oiled oak en smoked oak. Over stijlvol gesproken! Daar straalt de klasse van af. En dan die prachtige serie wandplankhouders die er bij ontworpen is. Mooi  in zijn eenvoud en super functioneel. Je kunt uit veel verschillende kleuren kiezen, waardoor je zelf de combinatie van plank en drager maakt. Over statements gesproken. De dragers zijn er in de kleuren dusty blue, rose, mint, white, light grey en black.

We zeiden het in het begin al. Ben je op zoek naar gave, coole, unieke, stijlvolle wandplanken, wandrekjes, wandkastjes of muurhuisjes, en wil je iets dat niet overal hangt, dan kom je ook hiervoor uit bij de shop van Mevrouw Aardbei.  

Op dit moment ben je producten aan het kopen voor '' Sluiten