• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

KINDERSERVIES

Ben je op zoek naar stijlvol, uniek kinderservies van mooi materiaal, dan ben je bij ons aan het juiste adres.
Geslacht
Kleuren
Leeftijd
€42,00 €32,00
-17%
Liewood Kine set blue fog mix
€42,00 €35,00
€42,00 €32,00
€31,00 €26,00
€31,00 €29,00
€42,00 €31,50
€39,00 €34,95
€33,00 €27,50
€42,00 €39,50
€42,00 €35,50
€42,00 €35,00

KINDERSERVIES

Ben je op zoek naar stijlvol, uniek kinderservies van mooi materiaal, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij hebben bekers, platte en diepe borden, kommen, tuitbekers en bestek van bamboe en van melamine en in prachtige uitvoeringen. Alles uiteraard kind-proef en vaatwasmachinebestendig. 

Kinderservies, wie is er niet groot mee geworden?

Vaak is een van de eerste herinneringen verbonden aan dat ene bordje waarvan je elke dag at, of die beker waaruit je zelf leerde drinken. Iets dat je elke dag gebruikt, daar wil je blij van worden.; dat verdient een mooie vormgeving. En wat te denken van een goed gesprek met je kindje over wat er te zien is op het bordje of op de beker? Je kindje kan al heel vroeg zelf meedoen met eten en drinken, want er zijn diepe kommen, borden met vakverdeling, tuitbekers en speciaal ontworpen kinderbestek. 

Wij hebben in ons assortiment verschillende merken die allemaal met elkaar gemeen hebben dat ze handig zijn in het gebruik en er prachtig uitzien. In kleuren of met afbeeldingen die kinderen aanspreken. Waar ze graag naar kijken en ook nog wat van leren. Kortom: het loont de moeite om aandacht te besteden aan de keus voor mooi kinderservies. 

Bamboe
Van bamboe hebben we drie merken: Liewood, Eef Lillemor en Petit Monkey. Deze merken hebben met elkaar gemeen dat ze een romantische uitstraling hebben en uitgevoerd zijn in pasteltinten. Er zijn prachtige complete sets, met bord, beker, kom en bestek ineen, maar natuurlijk zijn er ook losse borden, bekers en bestek te bestellen. Dierfiguurtjes zijn populair als thema. 

Melamine
Van melamine hebben we de merken Design Letters, Buddy and Bear, Done by Deer, Petit Monkey en Sebra. In dit materiaal hebben we een ruime keuze, zowel wat betreft het aantal merken, als wat betreft de producten. In melamine zijn ook tuitbekers en borden met vakverdeling beschikbaar. Qua stijl valt er te kiezen voor de meer romantische stijl, maar ook voor meer grafische thema's, zoals letters en cijfers of leuke teksten. Allemaal mogelijkheden om over te praten met je kind.

 

Diverse mooie merken

Design Letters
Design Letters, de naam zegt het al, heeft bekers met een grote gestyleerde letter erop, zodat je de beginletter van de naam van je kindje kunt kiezen. De tuitdeksel en de bekerhouder zijn los te bestellen, zodat de beker al heel jong gebruikt kan worden en kan meegroeien met je kind. De deksel en houder zijn er in verschillende kleuren. 

Buddy ans Bear
Populair zijn ook de borden en bekers van Buddy and Bear, met dierenfiguren, cijfers of een vrolijk berengezichtje. Dit merk heeft ook een leuk dienblad of eierdopje om het geheel compleet te maken.

Done by Deer
Done by Deer heeft naast borden ook handige diepe kommen en leuke tuitbekers in roze en blauw. Van dit merk hebben we ook een uitgebreide collectie bestekjes. 

Petit Monkey
Nog niet zo heel lang hebben we ook de melamine uitvoering van dit merk in onze collectie. Hier valt veel te kiezen, want ze hebben tuitbekers, gewone bekers, platte en diepe borden, kommen en bestek in dezelfde series. Zo kunnen complete sets samengesteld worden. En wie valt er nu niet voor die panda's en tijgers op het serviesje?

Sebra
Van het merk Sebra hebben we twee prachtige unieke bordjes. Het blauwe bord " In the sky"  heeft een print van een zwevende olofant met gele balonnen en het roze bord De print is een zwevende olifant met roze balonnen. 

Gispen
Onder de specials hebben we de bekende dombo bekers van Gispen; ook bekend als de " beker met de grote oren". Niet alleen leuk en geschikt voor (jonge) kinderen! 

Bestekjes
Bestekjes hebben we van het merk Done by Deer en in verschillende uitvoeringen. Met het easy grip bestekje kan je kindje al heel vroeg zelf meedoen; ze zijn er in 3 kleuren. En iedereen wordt blij van de happy dots bestekjes. De lepelset met 3 lepels voor het jongere kind en het bestekje met lepel en vork voor het iets oudere kindje. 

Kortom: mevrouw Aardbei als u een stijlvol, mooi kinderservies of kinderbestekje zoekt!

Op dit moment ben je producten aan het kopen voor '' Sluiten