• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Oxo Tot

Het merk OXO Tot komt uit New York, Amerika. We verkopen hier een prachtige billendoekjes box van.
Geslacht
Kleuren

Oxo Tot

Het merk

Het merk OXO Tot komt uit New York, Amerika. Het is allemaal begonnen met het merk Good Grips (1990), dit was bedoeld om het werken in de keuken wat gemakkelijker te maken. Omdat heel veel collega's tegelijkertijd zwanger waren, gingen ze aan de slag met producten ontwerpen voor babies en kinderen. Door deze ontwikkeling zijn de meest handige producten die niemand kende. De producten waren bedoeld om ouders echt te helpen bij het opvoeden. Tegenwoordig drinken kinderen eerder zelfstandig en ze leren al vroeg met bestek eten. Daarnaast krijgen ze met Oxo Tot een goede start, wat zorgt voor een kleine voorsprong.

OXO Tot billendoekjes box

Van dit leuke merk verkopen we een prachtige billendoekjes box. De OXO billendoekjes box grijs is de meest handige box ooit! Ik heb hem zelf ook op de commode (zie foto 2) en op de eettafel staan.

Als je je kindje verschoond heb je eigenlijk maar 1 hand die het werk doet, met de andere hand houd je de beentjes vast. In de box kunnen meer dan 100 doekjes welke je in zijn geheel uit de verpakking kunt halen. De deksel gaat vanzelf open wanneer je er op duwt. De babydoekjes kunnen goed één voor één gepakt worden dankzij de scheidingsplaat. Deze billendoekjes box heeft een deksel met een siliconen rand zodat de doekjes altijd vochtig blijven. 

De bodem van deze box is zwaar waardoor je hem niet zomaar in de lucht trekt zoals elke andere billendoekjesbox (oh wat een irritatie!) en heeft hij antislip op de onderkant van de box, zo blijft de OXO Tot billendoekjes box goed op zijn plek staan en zal deze niet van de commode afvallen. 

Op dit moment ben je producten aan het kopen voor '' Sluiten