• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

KUNSTPLANTEN

Geslacht
Kleuren
Leeftijd

KUNSTPLANTEN

Tegenwoordig zijn kunstplanten een populaire keuze. Echte planten kosten veel tijd en veel mensen hebben helemaal geen zin en tijd om hun planten te onderhouden. Met kunstplanten heb je toch een beetje groen in huis zonder dat je er werk aan hebt. Kunstplanten zien er namelijk altijd goed uit. Ze gaan niet zomaar hangen als je ze geen water geeft wat een echte plant wel doet.

 

Voordelen van kunstplanten

Ten eerste is een groot voordeel aan kunstplanten dat ze onderhoudsvrij zijn. Ze hebben geen water of andere voedingsstoffen nodig om te overleven. Je hoeft ze ook niet te snoeien of overpotten wat ook veel tijd scheelt. Ten tweede zijn kunstplanten erg duurzaam. Ze gaan heel lang mee in tegenstelling tot echte planten.  Je hoeft je ook geen zorgen te maken of je plant wel genoeg licht, zon of juist schaduw krijgt. Je kan de kunstplanten overal in je huis plaatsen. Kunstplanten zijn ook veilig voor als je kinderen en huisdieren door je huis hebt lopen. Echt planten bevatten vaak giftige stoffen die gevaarlijk kunnen zijn. Huisdieren, maar ook kleine kinderen hebben soms nog wel eens de neiging om van alles in hun mond te stoppen, dus ook planten. Met kunstplanten hoef je je geen zorgen te maken als je kind of huisdier te dicht bij de plant komt.

Tot slot zijn kunstplanten handig voor mensen die allergiën hebben. Nep planten produceren geen pollen of andere allergenen. 

KidsDepot

KidsDepot is Hip, kleurrijk, origineel en een tikkeltje eigenwijs! Het merk biedt een speelse collectie woondecoratie voor kleine en grote kids. Denk hierbij ook aan combinaties van natuurlijke materialen.

KidsDepot heeft een uitgebruide collectie met kunstplanten. De kunstplanten brengen sfeer in de kamer. Op onze website verkopen we een ruim assortiment aan kunstplanten van het merk KidsDepot. KidsDepot richt zich vooral op kinderkamer meubels en accessoires, maar de kunstplanten zijn ook leuk als decoratie in bijvoorbeeld de woonkamer.

Alle producten van KidsDepot zijn gemaakt van  hoogwaardige materialen en hebben een speelse uitstraling. KidsDepot is een Nederlands merk dat wereldwijd verkocht wordt.

Zie hierboven het gehele assortiment kunstplanten!

 

 

         

Op dit moment ben je producten aan het kopen voor '' Sluiten