• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Raduga Grez

Het merk Raduga Grez komt uit Rusland en wordt gerund door een familie in een kleine fabriek waar voorheen babushka's werden gemaakt wordt nu het mooiste speelgoed gemaakt.
Geslacht
Kleuren
Leeftijd

Raduga Grez

Het ontstaan

Het merk Raduga Grez komt uit Rusland en wordt gerund door een familie in een kleine fabriek waar voorheen babushka's werden gemaakt wordt nu het mooiste speelgoed gemaakt. Al hun speelgoed is 100% handgemaakt. Inmiddels werken ze met houtbewerkers van de derde generatie. Hiervoor maakten ze de welbekende babushka poppetjes. Generaties lang wordt de kennis van houtbewerking overgedragen en nu gebruikt om prachtig speelgoed te ontwikkelen en te produceren.

Raduga Grez gebruikt alleen linden hout of beukenhout uit Rusland. en al hun is verf op waterbasis, dus veilig voor de kinderen die graag dingen in hun mond stoppen. Het speelgoed is geïnspireerd op de wereld om ons heen; de natuur.
 

De producten

De mooie regenboog stapelaar bijvoorbeeld van Raduga Grez bestaat uit 7 bogen in mooie zandkleuren. Ontworpen om kinderen visueel, mentaal en creatief te stimuleren. Kinderen bouwen er torens, tunnels, bruggen of huisjes mee; de mogelijkheden zijn eindeloos. Handbeschilderd met verf op waterbasis. De stukken zijn dus veilig wanneer ze tijdens het spelen in de mond gestopt worden. 
 
Raduga Grez: een prachtig merk voor houten speelgoed!
 
Op dit moment ben je producten aan het kopen voor '' Sluiten