• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Teva

Teva is een bekend merk dat gespecialiseerd is in outdoor schoenen en sandalen. Teva staat bekend om zijn comfortabele en duurzame schoenen die ideaal zijn voor avontuurlijke activiteiten in de natuur.
Geslacht
Kleuren
Leeftijd
Maat

Teva

Teva is een bekend merk dat gespecialiseerd is in outdoor schoenen en sandalen. Teva staat bekend om zijn comfortabele en duurzame schoenen die ideaal zijn voor avontuurlijke activiteiten in de natuur. Teva sandalen zijn vaak voorzien van klittenbandsluitingen en stevige zolen de grip bieden op verschillende terreinen. Ze zijn ontworpen met het oog op comfort en functionaliteit, waardoor ze populair zijn bij liefhebbers van buitensporten en activiteiten. Teva biedt een breed assortiment aan stijlen en modellen voor zowel volwassenen als kinderen, waardoor iedereen een egschikte keuze kan vinden voor hun outdoor avonturen. 

Teva's perspectief

Bij teva vinden ze het belangrijk om inzicht te krijgen in een bredere impact van het bedrijf op de klanten, medewerkers, gemeenschappen en het milieu. Hoewel ze maar enkel een merk zijn, zitten ze in een unieke positie om duurzame bedrijfspraktijken te bevorderen en dat is een verantwoordelijkheid die zij heel serieus nemen.  

De teva fans betekenen alles voor hun en ze beworderen de passie van de klanten voor ethisch geproduceerde, milieubewuste producten. Daarom doen zij er alles aan om volledig transparant te comuniceren over de inspanningen.

Duurzaamheid

Duurzaamheid is een lange reis, maar bij Teva werken ze daar elke dag aan. Het streven naar een gezonde planeet en sociale rechtvaardigheid staan onlosmakelijk met elkaar verbonden. Als niemand zich hierop richt, slaagt niemand erin. In de voortdurende veranderde wereld vinden ze het van groot belang om het doel te blijven nastreven, iedereen toegang te bieden en het mileu te beschermen voor toekomstige generaties. Dat is de belofte van Teva

Ze zijn trots dat ze een deel uitmaken van het Global Compact van de Verenigde Naties (UNGC). Ze werken samen met meer dat 9500 deelnemende bedrijven in s'werelds grootste initiatief op het gebied van duurzaam ondernemen. Dat betekent een sterke toewijding om zaken te doen met het grootste repect voor mensenrechten, arbeidsnormen, verantwoorde milieupraktijken en anticorruptie. Dit partnerschap vereist dat ze elk jaar een voortgangsverslag uitbrengen, waar ze rekenschap afleggen. Ze zijn trots op te kunnen melden dat ze duurzame ontwikkelingsdoelen met bijbehorende targets hebben gesteld.

Ze hopen dat de targets helpen om rekenschap af te leggen en onze voortgang en verplichtingen bij te houden in de volgende categorieën: afval, water, materialen, chemicaliën, klimaat en schone energie, mensenrechten en gendergelijkheid en kwaliteitsonderwijs. 

Op dit moment ben je producten aan het kopen voor '' Sluiten