• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Hollie

Hollie is een merk die poppenkleding en poppenaccessoires maakt. Alles 'made with love for your little best friend'. Dutch Design, geproduceerd in Europa.
Geslacht
Kleuren
Leeftijd

Hollie

Hollie

Hollie is een merk die poppenkleding en poppenaccessoires maakt. Alles 'made with love for your little best friend'. Dutch Design, geproduceerd in Europa. Hollie is dus een Nederlands merk dat bekend staat om zijn stijlvolle poppenaccessoires. 

Producten

In het assortiment van het merk vind je poppenkleertjes met mooie kleuren en printjes. Ook hebben we een rieten poppenwagen in de shop. Alles om je popje stijlvol te vervoeren!

Hollie heeft de poppenkleding speciaal op maat ontworpen voor de serie Gordi-poppen van 34cm van het Spaanse merk Paola Reina. Altijd een perfecte fit dus!

In onze collectie poppenkleding van Hollie vind je onder andere schattige jurkjes, broeken, rompers en andere toffe setjes (die verkrijgbaar zijn in verschillende kleuren). De outfits zijn perfect voor verschillende gelegenheden! Van een casual dagje thuis tot een aan diner. 

Het bedrijf maakt poppenkleding volgens de laatste trends, in de tofste modekleuren en van een goede kwaliteit. Elk item komt met een bijpassende kleine houten kledinghanger, ideaal toch? De outfits zijn ook gemakkelijk aan en uit te trekken. Hierdoor is het spelen met poppen voor kinderen nog leuker en gemakkelijker. 

Kwaliteit

Naast het maken van poppenkleding, heeft Hollie ook aandacht voor de veiligheid van kindjes. Alle kledingstukken zijn vrij van schadelijke stoffen en materialen. Ook voldoen ze aan de hoogste veiligheidsnormen. Dit betekent dat ouders zich geen zorgen hoeven te maken over de veiligheid van hun kinds. 

Alle stofjes van Hollie hebben het Oekotex-keurmerk, klasse 1 en zijn daarmee geschikt voor de allerkleinsten. Een aantal stoffen hebben daarnaast het GOTS-keurmerk, dat staat voor stoffen van organisch katoen. De items worden gemaakt in naaiateliers in o.a. Nederland en Duitsland. 

 

 

Kortom, de poppenkleding van Hollie is een perfecte aanvulling op het poppenassortiment van je spruit. De outfits zijn gemaakt van hoogwaardige en duurzame materialen en zijn ontworpen om lang mee te gaan. Ze zijn bovendien ook nog eens stijlvol en trendy. Hollie heeft ook aandacht voor de veiligheid van kinderen en zorgt ervoor dat alle kledingstukken vrij zijn van schadelijke stoffen en materialen. Als je op zoek bent naar een tof en duurzaam kledingsetje voor je pop, dan is Hollie zeker een merk om te overwegen!

Op dit moment ben je producten aan het kopen voor '' Sluiten