• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

LUCHT

Een kinderkamer met het thema lucht kan een perfecte keuze zijn voor ouders die op zoek zijn naar een rustgevende en kalmerende sfeer.
Geslacht
Kleuren
Leeftijd

LUCHT

Een kinderkamer met het thema lucht kan de perfecte keuze zijn voor ouders die op zoek zijn naar een serene sfeer. Bij ons vind je te gek behang aansluitend op het thema.

 

Wat houdt een lucht kamer in?

Het thema kan op verschillende manieren worden geïnterpreteerd. Van wolken en hemelse luchten tot vliegtuigen en luchtballonnen. Bij ons vind je verschillende opties, voor ieder wat wils! Kies een ontwerp dat aansluit op persoonlijkheid van je kindje. 

 

Hoe creëer ik een lucht thema?

Laten we beginnen bij de kleuren en patronen, deze kunnen namelijk helpen om de sfeer van het thema te creëren. Blauw is uiteraard een voor de hand liggende keuze, maar ook pasteltinten zoals zacht roze, pastel geel en mintgroen kunnen worden gebruikt om een rustgevende sfeer te creëren. Patronen zoals wolken, sterren en manen helpen om het thema versterken.

Er kunnen ook muurstickers worden toegevoegd. Denk aan vliegtuigen, luchtballonnen of vogels. Ook deze zullen het thema versterken. 

Het meubilair in de kamer heeft ook een grote bijdrage aan de atmosfeer. Een wieg of bed met een hemeltje kan helpen om het gevoel van een zachte, rustgevende lucht te creëren. 

Er zijn veel decoratieve elementen die kunnen worden toegevoegd aan de kamer om het thema te laten uitstralen. Hangende mobieltjes met wolken en sterren zijn een goed voorbeeld, deze zullen de look helemaal afmaken.

Boeken en speelgoed over vliegtuigen, luchtballonnen en vogels kunnen ook worden toegevoegd aan de kamer. Dit kan helpen om de verbeelding van je kindje te stimuleren. Bovendien werken dit soort items goed als decoratie stukken.

Een andere optie is om het thema te combineren met een sterrenhemel. Gebruik bijvoorbeeld glow-in-the-dark sterren om het plafond te versieren. 

Een kinderkamer behang met een lucht thema kan een rustgevende en kalmerende omgeving bieden voor kinderen om in te spelen en te slapen. 

Op dit moment ben je producten aan het kopen voor '' Sluiten